
Παρέμβαση εισαγγελέα για τα περί εκπόρνευσης προσφυγόπουλων
Οι καταγγελίες για εκπόρνευση προσφυγόπουλων στο Ελληνικό αλλά και την Ειδομένη προκάλεσαν την παρέμβαση της Δικαιοσύνης. Η αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου διαβίβασε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κιλκίς τα σχετικά δημοσιεύματα.
Οι καταγγελίες για εκπόρνευση προσφυγόπουλων στο Ελληνικό αλλά και την Ειδομένη προκάλεσαν την παρέμβαση της Δικαιοσύνης.
Η αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, διαβίβασε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κιλκίς, δημοσιεύματα του έντυπου και ηλεκτρονικού Τύπου, τα οποία αναφέρονται αφενός σε καταγγελίες του Δημάρχου Αλίμου Αττικής Ανδρέα Κονδύλη ότι τις νύκτες στον χώρο του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού, ορισμένοι φιλοξενούμενοι εκδίδουν ανήλικα παιδιά, και αφετέρου δημοσιεύματα τα οποία αναφέρονται σε εγκληματικές ομάδες στον καταυλισμό της Ειδομένης οι οποίες εκδίδουν βιαίως ανήλικες.
Η κυρία Δημητρίου η οποία είναι η αρμόδια αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου επί των ανηλίκων, διαβίβασε τα επίμαχα δημοσιεύματα στις εν λόγω δύο εισαγγελικές αρχές, για να πράξουν κατά την κρίση τους τα δέοντα, δηλαδή για τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Απόδραση δύο κρατουμένων από το νοσοκομείο Τρικάλων
- Η Νατάσα Λιόν «συνελήφθη» από την ICE αφού απομακρύνθηκε από την πτήση της
- Φιντάν: Ελλάδα και Κύπρος δεν χρειάζονται στρατιωτική συνεργασία με το Ισραήλ – Η συνεργασία τους φέρνει προβλήματα
- ΗΠΑ: Γιατί ο αποκλεισμός των ιρανικών λιμανιών μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ
- Υπόκλιση σε Ντόρσεϊ από τη Euroleague: «Είναι κορυφαίος και απολαμβάνει κάθε στιγμή» (vid)
- Σπάρτη: «Εξαφανίστηκε» ο Ταΰγετος λόγω πυκνής ομίχλης
