MotoGP – Iταλία 2016: Poleman ο V. Rossi, δεύτερος ο M. Vinales
Στη δεύτερη pole position της φετινής σεζόν έφτασε o V. Rossi ανατρέποντας τα προγνωστικά στην πίστα του Mugello.
Tο καλύτερο για το τέλος κρατούσε ο V. Rossi «κλέβοντας» στην τελευταία προσπάθειά του στις κατατακτήριες δοκιμές του Mugello τη δεύτερη φετινή pole position.
Περίπου 60 δευτερόλεπτα πριν το τέλος της διαδικασίας όλα έδειχναν πως ο «Γιατρός» θα έμενε για μια ακόμα φορά μακριά από την κορυφή του grid, έχοντας σημειώσει ως εκείνη τη στιγμή τον ένατο καλύτερο χρόνο.
Ένας γύρος ωστόσο, ο τελευταίος, ήταν αρκετός για να ανατρέψει τα δεδομένα και τα προγνωστικά που ήθελαν τον A. Iannone να αποτελεί το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της pole position του ιταλικού grand prix.
Mε τους χιλιάδες θεατές στις κερκίδες να τον αποθεώνουν, o V. Rossi πανηγύρισε έξαλα την κατάκτηση της pole position στο Mugello, κάτι που είχε να συμβεί από το 2008.
Η επιτυχία του «Γιατρού» αποκτά μεγαλύτερη αξία καθώς δίπλα του, στην πρώτη σειρά της εκκίνησης, θα έχει τον M. Vinales και τον A. Iannone και όχι έναν από τους διεκδικητές του τίτλου.
Αν και προσπάθησε μέχρι την τελευταία στιγμή, ο Μ. Marquez δεν κατάφερε να βελτιώσει την επίδοσή του και θα εκκινήσει από την τέταρτη θέση, ενώ μόλις τον πέμπτο καλύτερο χρόνο σημείωσε ο J. Lorenzo.
auto.in.gr
- Αγρότες: Εξαπλώνονται οι κινητοποιήσεις των αγροτών σε ολόκληρη την χώρα – «Δεν θα φύγουμε από τα μπλόκα»
- Αλέξης Γρηγορόπουλος: Διαδηλώσεις σε όλη τη χώρα 17 χρόνια μετά την εξέγερση των δεύτερων «Δεκεμβριανών»
- Ελένη Φουρέιρα: Κορυφαία γυναίκα καλλιτέχνις της χρονιάς στο Spotify
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (6/12): Πού θα δείτε Ολυμπιακός – ΟΦΗ και τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης
- Σαλαμίνα: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τα γενέθλια της 75χρονης – Πώς οδηγήθηκε στη φυλακή η νύφη της
- Βασιλιάς Κάρολος: Κουρτίνες από παλάτι του έγιναν κάλτσες για φιλανθρωπία