Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Fuck You!»: Τζένιφερ Λόρενς προς Ντόναλντ Τραμπ

«Fuck You!»: Τζένιφερ Λόρενς προς Ντόναλντ Τραμπ

Τις μοναδικές δύο λέξεις που θα ήθελε να «αφιερώσει» στον Ντόναλντ Τραμπ αποκάλυψε στο πλατό της τηλεοπτικής εκπομπής The Graham Norton Show η Τζένιφερ Λόρενς και ήταν μάλιστα αρκετά παραστατική. «Hey Trump, Fuck You!» φώναξε υψώνοντας μαζί το μεσαίο της δάχτυλο η 25χρονη Λόρενς, η οποία βρίσκεται στην εμπροσθοφυλακή της μάχης του Χόλιγουντ κατά του μοναδικού πλέον υποψηφίου για το ρεπουμπλικανικό χρίσμα.

Τις μοναδικές δύο λέξεις που θα ήθελε να «αφιερώσει» στον Ντόναλντ Τραμπ αποκάλυψε στο πλατό της τηλεοπτικής εκπομπής The Graham Norton Show η Τζένιφερ Λόρενς και ήταν μάλιστα αρκετά παραστατική.

«Hey Trump, Fuck You!» φώναξε υψώνοντας το μεσαίο δάχτυλο η διάσημη ηθοποιός, η οποία βρίσκεται στην εμπροσθοφυλακή της μάχης του Χόλιγουντ κατά του μοναδικού πλέον υποψηφίου για το ρεπουμπλικανικό χρίσμα.

Μιλώντας στο σόου του Γκράχαμ Νόρτον, η 25χρονη βραβευμένη με Όσκαρ Τζένιφερ Λόρενς διηγήθηκε ένα περιστατικό όταν επιχείρησε κυριολεκτικά να κυνηγήσει τον Τραμπ για να του μεταφέρει το συγκεκριμένο… μήνυμα.

Ήταν σε μία συναυλία όταν άκουσε πως βρισκόταν εκεί και ο Τραμπ. Έβαλε όλους τους σωματοφύλακές της να τον ψάξουν γιατί ήθελε να σταθεί μπροστά του και να γυρίσουν βίντεο στο οποίο να το λέει ακριβώς αυτό: «Hey Trump, Fuck You!»

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Τζένιφερ Λόρενς καταφέρεται κατά του Τραμπ. «Εάν ο Τραμπ εκλεγεί πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών θα είναι το τέλος του κόσμου» δήλωνε στη Vogue τον Οκτώβριο.

Στην ίδια τηλεοπτική εκπομπή ήταν καλεσμένος και ο Τζόνι Ντεπ μιλώντας για το σατιρικό φιλμ που γύρισε πρόσφατα υποδυόμενος τον Ντόναλντ Τραμπ…

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024