Οικογενειακή τραγωδία με έναν νεκρό στη Δάφνη
Οικογενειακή τραγωδία στις 4 τα ξημερώματα του Σαββάτου στη Δάφνη, επί της οδού Αλαμάνας. Στη διάρκεια καβγά για αδιευκρίνιστους λόγους, 68χρονος τραυμάτισε στην κοιλιά με ψαλίδι τον 31χρονο γιο του, πυροβόλησε την 52χρονη σύζυγό του στον δεξιό μηρό και κατόπιν αυτοκτόνησε.
Οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε στις 4 τα ξημερώματα του Σαββάτου στη Δάφνη, επί της οδού Αλαμάνας.
Μέσα στη νύχτα ξέσπασε ενδοοικογενειακός καβγάς, κατά τον οποίο ένας 68χρονος τραυμάτισε στην κοιλιά με ψαλίδι τον 31χρονο γιο του, πυροβόλησε την 52χρονη σύζυγό του στον δεξιό μηρό και κατόπιν αυτοκτόνησε.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι βρισκόταν σε διάσταση και είχε συχνούς καβγάδες. Σε έναν από αυτούς, τα ξημερώματα του Σαββάτου, ο γιος ενεπλάκη, προκαλώντας την οργή του πατέρα του, ο οποίος τον τραυμάτισε με ψαλίδι στην κοιλιά.
Η σύζυγός του βγήκε έντρομη στον δρόμο, καλώντας σε βοήθεια, και ο 68χρονος την κυνήγησε, την πυροβόλησε με 22άρι πιστόλι και την τραυμάτισε, πριν αυτοκτονήσει με το ίδιο όπλο.
Οι δύο τραυματίες νοσηλεύονται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο «Γ.Γεννηματάς».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης στην έναρξη των εργασιών αποξήλωσης του δικτύου τρόλεϊ στον Πειραιά
- Μετά τις μπαταρίες λιθίου, το γραφένιο – Νέες λύσεις για αποθήκευση ενέργειας
- Νέες αιματηρές συγκρούσεις δοκιμάζουν την εύθραυστη εκεχειρία ανάμεσα σε Ταϊλάνδη και Καμπότζη
- «Μετά κλαίτε σε συνεντεύξεις Τύπου»: Τι αναφέρει ο διαιτητής του Ρεάλ – Θέλτα στο φύλλο αγώνα (pic)
- «Ο κοινωνικός αυτοματισμός δεν δούλεψε» – Σφοδρά πυρά της αντιπολίτευσης κατά κυβέρνησης για το αγροτικό
- Απολογισμός μετά την επέλαση Byron για τον Δήμο Μάνδρας-Ειδυλλίας
