Συλλήψεις οπαδών για την επίθεση στο πούλμαν της Μάντσεστερ
«Ανθρωποκυνηγητό» έχει εξαπολύσει η βρετανική αστυνομία για τον εντοπισμό όλων όσων επιτέθηκαν στο πούλμαν, που μετέφερε την αποστολή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για τον αγώνα με τη Γουέστ Χαμ. Κουτιά μπύρας, μπουκάλια και πέτρες «προσγειώθηκαν» στο πούλμαν λίγες εκατοντάδες μέτρα πριν φτάσει στο χώρο του σταδίου. Ένα τζάμι έσπασε ενώ εκτοξεύθηκε και καπνογόνο.
«Ανθρωποκυνηγητό» έχει εξαπολύσει η βρετανική αστυνομία για τον εντοπισμό όλων όσων επιτέθηκαν στο πούλμαν, που μετέφερε την αποστολή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για τον αγώνα με τη Γουέστ Χαμ.
Κουτιά μπύρας, μπουκάλια και πέτρες «προσγειώθηκαν» στο πούλμαν λίγες εκατοντάδες μέτρα πριν φτάσει στο χώρο του σταδίου. Ένα τζάμι έσπασε ενώ εκτοξεύθηκε και καπνογόνο.
Οι αρχές ανακοίνωσαν τη σύλληψη τριών οπαδών της Γουέστ Χαμ, ενώ έδωσαν στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες άλλων τεσσάρων, οι οποίοι θεωρούνται ύποπτοι για ανάμειξη στα επεισόδια. Να σημειωθεί πως η διοίκηση της ομάδας ανακοίνωσε πως οι οπαδοί, που συμμετείχαν στην επίθεση, θ’ αποκλειστούν δια βίου από τα γήπεδα και τους αγώνες των «σφυριών».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μελόνι: Φέρνει αυστηρότερα μέτρα για το μεταναστευτικό
- Καναδάς: Η ένοπλη επίθεση έγινε ενώ είχε ξεκινήσει πρόγραμμα επαναγοράς όπλων από την κυβέρνηση
- Ας φάνε παντεσπάνι: Ο Χάρι Στάιλς δεν νοιάζεται αν είσαι πολύ φτωχός για να πας σε συναυλία του
- Η Σάκκαρη ψάχνει «εκδίκηση» και τον πρώτο της ημιτελικό μετά από 22 μήνες (vids)
- Φάμελλος για ακρίβεια: Με την κυβέρνηση Μητσοτάκη ακόμα και το έθιμο της Τσικνοπέμπτης έχει γίνει πολυτέλεια
- Τρίπολη: Απομακρύνθηκε ο ανδριάντας του Κολοκοτρώνη από την Πλατεία Άρεως για συντήρηση


