Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Τον Ιούλιο το 6ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Πάτμου

Για έκτη συνεχόμενη χρονιά το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Πάτμου προσκαλεί ελληνικό και ξένο κοινό στο νησί της Πάτμου.

Για έκτη συνεχόμενη χρονιά το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Πάτμου προσκαλεί ελληνικό και ξένο κοινό στο νησί της Πάτμου.

Από τις 21 έως τις 27 Ιουλίου 2016 θα πραγματοποιηθεί μια επταήμερη γιορτή του ανεξάρτητου κινηματογράφου με ταινίες μεγάλου μήκους, μυθοπλασίας, ντοκιμαντέρ και ενα πλούσιο πρόγραμμα μικρού μήκους ταινιών σε συνεργασία με άλλα Διεθνή Φεστιβάλ.

Σκηνοθέτες, παραγωγοί και δημιουργοί της διεθνούς κινηματογραφικής κοινότητας, δίνουν ραντεβού στο 6ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Πάτμου, ενώ την πλούσια λίστα ταινιών και ντοκιμαντέρ συμπληρώνουν σεμινάρια, εργαστήρια, ομιλίες καταξιωμένων κινηματογραφιστών και παράλληλα δρώμενα.

H διαδικασία για την υποβολή των φετινών ταινιών έχει ξεκινήσει με τελική προθεσμία υποβολής την 10η Ιουνίου (περισσότερες πληροφορίες εδώ).

Επιπλέον, σε συνεργασία με Διεθνείς Οργανισμούς διοργανώνεται το Patmos Documentary Workshop 2016, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα σπονδυλωτό ντοκιμαντέρ, με κεντρικό θέμα την κρίση του μεταναστευτικού και τις ιδιαίτερες ιστορίες των πρωταγωνιστών της. H ολοκληρωμένη ταινία σε συμπαραγωγή OTE TV, θα διανεμηθεί στην Ελλάδα και διεθνώς σε φεστιβάλ, κινηματογράφο και τηλεόραση. Η προθεσμία υποβολής της αίτησης συμμετοχής είναι η 31η Μαΐου (περισσότερες πληροφορίες εδώ).

Δείτε εδώ πληροφορίες για τα εισιτήρια.

entertainment.in.gr

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024