Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η επιστροφή του Ρόμπερτ Λάνγκτον στο τρέιλερ του «Inferno»

Η επιστροφή του Ρόμπερτ Λάνγκτον στο τρέιλερ του «Inferno»

...

Αγγελική Στελλάκη

Ο καθηγητής Ρόμπερτ Λάνγκτον επιστρέφει στη νέα περιπέτεια του Ρον Χάουαρντ με τίτλο «Inferno», η οποία βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Νταν Μπράουν (Κώδικας Ντα Βίντσι).

Στο επίκεντρο της ταινίας βρίσκεται ένα σκοτεινό δίλημμα: «Υπάρχει ένας διακόπτης. Εάν τον πατήσεις, ο μισός πληθυσμός της Γης πεθαίνει. Αλλά εάν δεν το κάνεις, σε 100 χρόνια το ανθρώπινο είδος θα έχει αφανιστεί».

Ο Τομ Χανκς ερμηνεύει ξανά τον Ρόμπερτ Λάνγκτον σε μια αποστολή όπου τα κρυμμένα στοιχεία οδηγούν στον μεγάλο Δάντη. Όταν ο Λάνγκτον ξυπνάει σε ένα ιταλικό νοσοκομείο με αμνησία, ενώνει τις δυνάμεις του με τη Σιένα Μπρουκς (Φελίσιτι Τζόουνς), μια γιατρό που ελπίζει να τον βοηθήσει να ανακτήσει τη μνήμη του. Μαζί ξεκινούν έναν αγώνα δρόμου διασχίζοντας την Ευρώπη, ενάντια στο χρόνο που απειλεί να φέρει στο φως μια θανάσιμη συνωμοσία.

«Ο Ρόμπερτ Λάνγκτον βρίσκεται αντιμέτωπος με μία ασυνήθιστη κατάσταση, καθώς στη συγκεκριμένη περίπτωση, ο άνθρωπος που γνωρίζει τα πάντα και μπορεί να θυμάται τα πάντα βιώνει μια τεράστια απώλεια και μια σωματική αναπηρία, μία νοητική αναπηρία που προκαλεί αγωνία» σημειώνει ο σκηνοθέτης της ταινίας Ρον Χάουαρντ, παρουσιάζοντας το «Inferno» στο Κανκούν του Μεξικό στο πλαίσιο του Summer of Sony. Σημειώνεται ότι το in.gr ήταν το μοναδικό ελληνικό μέσο ενημέρωσης που βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου των πρωταγωνιστών, του σκηνοθέτη και του συγγραφέα Νταν Μπράουν.

Ο ηθοποιός Τομ Χανκς αναφέρθηκε στην υπόθεση της ταινίας. «Στην πρώτη ταινία, τον «Κώδικα Ντα Βίντσι», ο Λάνγκτον ασχολείτο με τα μυστήρια της θεότητας και στο «Άγγελοι και Δαίμονες» πάλευε με θεωρίες της δημιουργίας. Και στο «Inferno» ασχολείται με σύγχρονες απόψεις για το τι είναι η κόλαση και για το εάν υπάρχει κάπου […] στον δικό μας, πραγματικό κόσμο» λέει ο ηθοποιός.

Ο Ρον Χάουαρντ αποφάσισε να παραλείψει ένα από τα βιβλία του Νταν Μπράουν (το «Χαμένο Σύμβολο») και να μεταφέρει στο σινεμά το Inferno. «Προσφέρει μία σπουδαία ερμηνευτική ευκαιρία στον φίλο μου και στενό συνεργάτη μου, Τομ (Χανκς). Και είναι σημαντικό για μένα ως σκηνοθέτη, κάθε ταινία να έχει την ευκαιρία να είναι μοναδική σε στυλ, τόνο και σε ψυχολογικό επίπεδο. Ενθουσιάστηκα από αυτά που έκανε ο Νταν (Μπράουν) με τον χαρακτήρα του Λάνγκτον και η κατάσταση που παρουσίασε που είναι πολύ, πολύ σύγχρονη, πολύ επίκαιρη» σημειώνει ο σκηνοθέτης.

Στην Ελλάδα η ταινία «Inferno» θα προβάλλεται από τις 13 Οκτωβρίου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος: Κρίσιμη «μάχη» στον Πειραιά, με «φόντο» το Final-4!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την πανίσχυρη και αήττητη Φερεντσβάρος, την οποία υποδέχεται στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο, για την κρίσιμη 4η αγωνιστική των προημιτελικών ομίλων του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024