Μόνο σε περίπτωση απειλής η χρήση πυρηνικών, λέει ο ηγέτης της Β.Κορέας
Η Βόρειος Κορέα θα χρησιμοποιήσει πυρηνικά μόνο σε περίπτωση που απειληθεί η εδαφική της ακεραιότητα, φέρεται να δήλωσε ο Κιμ Γιονγκ Ουν. Μιλώντας στο συνέδριο του Κόμματος, ο ηγέτης της χώρας είπε ότι επιθυμεί ομαλοποίηση των σχέσεων με γειτονικές χώρες.
Η Βόρειος Κορέα θα χρησιμοποιήσει πυρηνικά μόνο σε περίπτωση που απειληθεί η εδαφική της ακεραιότητα, φέρεται να δήλωσε ο Κιμ Γιονγκ Ουν.
Μιλώντας στο συνέδριο του Κόμματος, ο ηγέτης της χώρας είπε ότι επιθυμεί ομαλοποίηση των σχέσεων με γειτονικές χώρες.
Οι πρώτες πυρηνικές δοκιμές της Β.Κορέας έγιναν πριν από μία δεκαετία και από τότε κατά διαστήματα μπαίνουν στο στόχαστρο, τόσο η Νότιος Κορέα όσο και οι ΗΠΑ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Καβαλίερς και Πίστονς νίκησαν στα Game 7 και ετοιμάζονται για μάχη στα ημιτελικά (vids)
- Φιλοπαλαιστινιακά μηνύματα, απειλές, εμπρησμός – Μιλήσαμε με την ιδιοκτήτρια της γκαλερί Ecletica στου Ψυρρή
- Σχοινιάς 2028: Η «αναγέννηση» ενός Ολυμπιακού στολιδιού και το νέο στοίχημα της ελληνικής κωπηλασίας
- Στενά του Ορμούζ: «Το σχέδιο των ΗΠΑ δεν θα περιλαμβάνει υποχρεωτική ναυτική συνοδεία» – Θολό τοπίο για την «Επιχείρηση Ελευθερίας»
- Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό – Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό
- Ουκρανικό drone χτυπά πολυώροφο κτίριο στη Μόσχα, μόλις 6 χλμ. από το Κρεμλίνο
- Λυσίας: Ο μεγάλος μάστορας του λόγου (Μέρος Β’)
- Η ΑΕΛ Novibet έστειλε επιστολή σε ΚΕΔ και ΕΠΟ και ζητάει το ηχητικό Φωτιά–VAR
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 04.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-melquizedeque-32598114-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442