Στο Κέντρο Πολιτισμού «Σταύρος Νιάρχος» την Τετάρτη ο Μητσοτάκης
Το εργοτάξιο του Κέντρου Πολιτισμού «Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος» θα επισκεφθεί την Τετάρτη στις 18:00 ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Το Κέντρο Πολιτισμού στον Φαληρικό Όρμο περιλαμβάνει την Εθνική Λυρική Σκηνή, την Εθνική Βιβλιοθήκη και το πάρκο Σταύρος Νιάρχος.
Το εργοτάξιο του Κέντρου Πολιτισμού «Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος» θα επισκεφθεί την Τετάρτη στις 18:00 ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ο πρόεδρος της ΝΔ θα ενημερωθεί για την πρόοδο των κατασκευαστικών εργασιών του κέντρου που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη από το φθινόπωρο του 2012, ενώ θα ξεναγηθεί και στο χώρο του εργοταξίου από τους εκπροσώπους του Ιδρύματος.
Το Κέντρο Πολιτισμού «Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος» στον Φαληρικό Όρμο περιλαμβάνει την κατασκευή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, της Εθνικής Βιβλιοθήκης και του πάρκου Σταύρος Νιάρχος.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας