
O Prince «είχε μαζί του οπιοειδή» όταν πέθανε
Οπιοειδή αναλγητικά φάρμακα βρέθηκαν πάνω στον Prince και μέσα στο σπίτι όπου πέθανε στη Μινεσότα, αναφέρει το CNN επικαλούμενο αστυνομική πηγή. Στην έρευνα για τις συνθήκες του θανάτου του φέρεται να συμμετέχει τώρα και η αμερικανική υπηρεσία δίωξης ναρκωτικών.
Οπιοειδή αναλγητικά φάρμακα βρέθηκαν πάνω στον Prince και μέσα στο σπίτι όπου πέθανε στη Μινεσότα, αναφέρει το CNN επικαλούμενο αστυνομική πηγή.
Το ίδιο αναφέρει η εφημερίδα Star Tribune στη Μινεάπολη, η οποία επισημαίνει ότι διενεργείται έρευνα για να διαπιστωθεί αν τα εξαρτησιογόνα οπιοειδή προκάλεσαν το θάνατο του καλλιτέχνη. Σύμφωνα με το CNN, ζητήθηκε η συνδρομή της αμερικανικής Υπηρεσίας Δίωξης Ναρκωτικών στην έρευνα.
Πηγές της Star Tribune και του δικτυακού τόπου TMZ αναφέρουν ότι, λίγες μέρες πριν από τον θάνατό του, ο 57χρονος καλλιτέχνης είχε πάρει υπερβολική δόση οπιοειδών αναλγητικών με αποτέλεσμα να χρειαστεί επείγουσα προσγείωση του ιδιωτικού αεροπλάνου του.
Ανεπιβεβαίωτος παραμένει ωστόσο ο ισχυρισμός του National Enquirer ότι ο Πρινς Ρότζερς Νέλσον πέθανε από AIDS, καθώς είχε προσβληθεί από τον ιό HIV τη δεκαετία του 1990 και αρνείτο να πάρει φάρμακα για θρησκευτικούς λόγους -ο εμβληματικός καλλιτέχνης ήταν μάρτυρας του Ιαχωβά.
Οι αρχές ανακοίνωσαν ότι θα χρειαστεί να περάσουν τουλάχιστον τέσσερις εβδομάδες για να γίνει γνωστό το πόρισμα της νεκροτομής και των εργαστηριακών εξετάσεων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Τομ Μορέλο: Είναι μια πολύ, πολύ επικίνδυνη εποχή για την Αμερική
- Σχέση: Εσύ κοιμάσαι και η ευτυχία σου δουλεύει
- Η «υπόθεση με το σαλάμι» ανοίγει μέτωπο μεταξύ Wall Street και Finra
- Δύσκολος ο εμπορικός πόλεμος ΕΕ – Κίνας εν μέσω καύσωνα
- Τομ Χανκς: Το καλοκαίρι του 2027 στις αίθουσες το «The Comebacker»
- Βράζουν οι θάλασσες




