Πώς να (μην) ξεφύγεις από ληστεία: Πήδα τον φράχτη του Λευκού Οίκου
Οδηγίες για το πώς να σε συλλάβουν οι Αρχές θα μπορούσε να δώσει ένας άνδρας στις ΗΠΑ, ο οποίος, θέλοντας να ξεφύγει από τους αστυνομικούς, έχοντας διαπράξει ληστεία, αποφάσισε να... πηδήξει τον φράχτη του Λευκού Οίκου, θεωρώντας ότι έτσι θα καταφέρει να το σκάσει.
Οδηγίες για το πώς να σε συλλάβουν οι Αρχές θα μπορούσε να δώσει ένας άνδρας στις ΗΠΑ, ο οποίος, θέλοντας να ξεφύγει από τους αστυνομικούς, έχοντας διαπράξει ληστεία, αποφάσισε να… πηδήξει τον φράχτη του Λευκού Οίκου, θεωρώντας ότι έτσι θα καταφέρει να το σκάσει.
Φυσικά, συνελήφθη, ενώ ο Λευκός Οίκος έκλεισε προσωρινά την Τρίτη.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας είχε μόλις πραγματοποιήσει ληστεία από την απέναντι πλευρά του δρόμου, όταν αποφάσισε να πηδήξει τον δυτικό φράχτη.
Μάλιστα, ο άνδρας συνελήφθη από τις μυστικές υπηρεσίες.
Την Τετάρτη το απόγευμα, ο Λευκός Οίκος έκλεισε ξανά, όταν άνδρας πέταξε «προσωπικά αντικείμενα» πάνω από τον βόρειο φράχτη.
Και αυτός συνελήφθη από άνδρες των μυστικών υπηρεσιών, ενώ έλεγχοι πραγματοποιούνται στο γρασίδι στη βόρεια πλευρά του Λευκού Οίκου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- EE: «Καμπανάκι» για κράτος δικαίου, ελευθερία Τύπου και ανεξαρτησία δικαιοσύνης – Η έκθεση στη LIBE
- Βρέθηκε ο 6χρονος που είχε εξαφανιστεί από τη Βουλιαγμένη μετά από αρπαγή από τον πατέρα του
- ΠΑΟΚ: Οι εορταστικές εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια του συλλόγου
- H ληστεία που έκανε διάσημη τη «Μόνα Λίζα» γίνεται μιούζικαλ
- Νορβηγία: 14χρονος έκλεψε λεωφορείο και το οδήγησε 200 χιλιόμετρα φτάνοντας στη Σουηδία
- Τσιτσιπάς: «Να χτίσω ένα νικηφόρο σερί και να επιστρέψω εκεί που ανήκω»
- Ο Βιθέντε Ιμπόρα έκανε το ντεμπούτο του ως πρώτος προπονητής
- Οι Αθώοι: Πάθη και ζήλιες
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442