Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ακούστε το τραγούδι της Μαρίας Κηλαηδόνη, «Ηράκλειο»

Ακούστε το τραγούδι της Μαρίας Κηλαηδόνη, «Ηράκλειο»

...

Eπιμέλεια: Τζωρτζίνα Ντούτση

Η Μαρία Κηλαηδόνη, κόρη του Λουκιανού Κηλαηδόνη και της Άννας Βαγενά, έχει επιλέξει να ακολουθήσει μια πορεία μουσική, κάνοντας προσεκτικά βήματα και επιλογές κάθε φορά. Μετά τις εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές της Αθήνας, η Μαρία είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει το πρώτο της single, με τίτλο Ηράκλειο, το οποίο αποτελεί προάγγελο του επερχόμενου δίσκου της Τυρκουάζ που θα κυκλοφορήσει από τη Minos EMI.

«Ελπίζω ότι, μόλις μπορέσω να βρω λίγο χρόνο και ηρεμία, θα προχωρήσω κάποιες ιδέες μου και θα συγκεντρωθεί ένας ικανοποιητικός αριθμός τραγουδιών ώστε να μπορέσει να βγει ένα δισκάκι. Θέλω να πιστεύω ότι αυτό θα συμβεί μέσα στον επόμενο χειμώνα», δήλωνε στο in.gr η Μαρία Κηλαηδόνη μέσα στο 2015, σκέψη και στόχος που υπολοποιείται, όπως μπορούμε πλέον να ακούσουμε.

Ποιες είναι όμως οι επιρροές της νεαρής ερμηνεύτριας και μουσικού; Την απάντηση μάς την έδωσε σε εκείνη την όμορφη κουβέντα που είχαμε, σημειώνοντας:

«Οι επιρροές μου είναι πολλές, καθώς και τα μουσικά είδη που έχω ακούσει ανά περιόδους είναι πολλά. Κατά βάση όμως άκουγα πάντα μουσικές που εγώ θεωρώ πως έχουν συναίσθημα. Στην παρούσα φάση πάντως είναι κυρίως ακούσματα από την αμερικάνικη folk και country σκηνή, χωρίς αυτό να είναι αποκλειστικό. Παρ’ όλ’ αυτά, τα τραγούδια που γράφω εδώ και λίγο διάστημα είναι με ελληνικό στίχο».

Αυτό συμβαίνει και με το νέο τραγούδι που μας συστήνει, τη μουσική και τους στίχους του οποίου υπογράφει η ίδια, αναφέροντας σχετικά:

«Ένας από τους βασικούς λόγους που ξεκίνησα να γράφω τραγούδια ήταν για να μιλήσω για ευτυχισμένες στιγμές που έχω ζήσει. Η φοιτητική μου ζωή στο Ηράκλειο ήταν για εμένα μια ιδιαίτερα φωτεινή περίοδος. Αυτό το τραγούδι βγήκε από τις αναμνήσεις αυτών των χρόνων και την γλυκιά νοσταλγία που αφήνει τελικά στη ψυχή μας, ό,τι ωραίο τελειώνει.»

Διαβάστε εδώ την παλαιότερη συνέντευξη της Μαρίας Κηλαηδόνη στο in.gr

Παίζουν οι μουσικοί:
Μαρία Κηλαηδόνη: ακουστική κιθάρα
Βύρων Τσιμπλάκης: ηλεκτρική κιθάρα
Αλέξης Στενάκης: πιάνο, hammond
Σταμάτης Κυρλαγκίτσης: ηλεκτρικό μπάσο
Βαγγέλης Τσιμπλάκης: drums

entertainment.in.gr

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024