Λέσβος: Επαναπροωθήσεις 35 προσφύγων στην Τουρκία τη Μ.Τρίτη
Τριάντα πέντε μετανάστες αναμένεται να επαναπροωθηθούν τη Μεγάλη Τρίτη από τη Λέσβο στο Δικελί, στο πλαίσιο της συμφωνίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης με την Τουρκία.
Τριάντα πέντε πρόσφυγες αναμένεται να επαναπροωθηθούν τη Μεγάλη Τρίτη από τη Λέσβο στο Δικελί, στο πλαίσιο της συμφωνίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης με την Τουρκία.
Σύμφωνα με το Lesvosnews.gr, οι περισσότεροι από τους μετανάστες ζήτησαν οι ίδιοι να επιστρέψουν, αφού δεν μπορούν να συνεχίσουν το ταξίδι τους προς την Ευρώπη.
Την ίδια στιγμή, έκρυθμη παραμένει η κατάσταση στη Μόρια, όπου οι πρόσφυγες υπολογίζεται ότι έχουν φτάσει στους 4.000.
Πολλοί, δε, αφήνονται ελεύθεροι από το hot spot, αφού έχει παρέλθει το όριο των 25 ημερών κράτησης που υπάρχει, για να εκδοθεί ή όχι απόφαση για την παραχώρηση πολιτικού ασύλου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Η Μπαρτσελόνα έχει στην κορυφή της λίστας της τον Βασίλη Σπανούλη»
- Δήμος Καβάλας: Υπογραφή σύμβασης παραχώρησης της έκτασης της Παναγούδας
- Ιράν: Ανακοίνωσε τη σύσταση νέου φορέα για τα Στενά του Ορμούζ – Με το δάχτυλο στη σκανδάλη, οι συνομιλίες παραμένουν ζωντανές
- Ρόδος: Βίντεο ντοκουμέντο – Η στιγμή του φρικτού τροχαίου με τις δύο νεκρές γυναίκες
- Emily in Paris: Η Λίλι Κόλινς «εισέβαλε» στη Μύκονο
- Παπασταύρου: Η γεώτρηση στο Block 2 του Ιονίου θα ξεκινήσει νωρίτερα
- Η Αριστερά ρευστοποιείται με δική της ευθύνη -και δεν φταίει ο Αλέξης Τσίπρας
- Final-4 2026: Τα εισιτήρια που δικαιούται κάθε ομάδα και πόσα έχει εξασφαλίσει ο Ολυμπιακός
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 18.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-bhylviu-14464685-315x220.jpg)





















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442