Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έχασες το ταλέντο σου, Τζόνι Ντεπ: Τρόλινγκ στο βίντεο σκυλο-μετάνοιας

Έχασες το ταλέντο σου, Τζόνι Ντεπ: Τρόλινγκ στο βίντεο σκυλο-μετάνοιας

Το ανεκδιήγητο βίντεο της δήλωσης μετανοίας για τα τεριέ του ζεύγους Τζόνι Ντεπ και Άμπερ Χερντ έχει κατακτήσει το Διαδίκτο και έχει προκαλέσει μέχρι και την ειρωνεία αυστραλών υπουργών (αρμόδιων για την υπόθεση). Οι εξηγήσεις που κυριαρχούν για το σουρεαλιστικό βίντεο είναι δύο: Είτε ο Τζόνι Ντεπ έχει κυλήσει στον πάτο της υποκριτικής καριέρας του, είτε (πιο... μπρεχτικά) σκόπιμα αυτοϋπονομεύεται σε αυτό που καλείται να κάνει.

Το ανεκδιήγητο βίντεο της δήλωσης μετανοίας για τα τεριέ του ζεύγους Τζόνι Ντεπ και Άμπερ Χερντ έχει κατακτήσει το Διαδίκτο και έχει προκαλέσει μέχρι και την ειρωνεία αυστραλών υπουργών (αρμόδιων για την υπόθεση).

Οι εξηγήσεις που κυριαρχούν για το σουρεαλιστικό βίντεο είναι δύο: Είτε ο Τζόνι Ντεπ έχει κυλήσει στον πάτο της υποκριτικής καριέρας του, είτε (πιο… μπρεχτικά) αυτοϋπονομεύεται σκόπιμα σε αυτό που καλείται να κάνει.

Το ζεύγος έχει μπλεχτεί εδώ και αρκετούς μήνες σε μία μάχη με το αυστραλιανό υπουργείο Αγροτικών Υποθέσεων (αρμόδιο και για τα οικόσιτα ζώα) σχετικά με τα δύο τεριέ τους. Η κατάληξη ήταν το βίντεο, στο οποίο Ντεπ και Χερντ δηλώνουν μετανιωμένοι και υπογραμμίζουν πως πρέπει να γίνεται απολύτως σεβαστή η νομοθεσία της Αυστραλίας.

Οι κριτικές που έχει πάρει το βίντεο στο Διαδίκτυο, και ειδικά όσον αφορά τον ίδιο τον Τζόνι Ντεπ, είναι σε γενικές γραμμές αρνητικές, με κοινό παρονομαστή ότι η δήλωση μετανοίας του δεν πείθει. Κατά γενική ομολογία, το βίντεο μοιάζει λίγο σαν να… γυρίστηκε υπό απειλή όπλου.

Χαρακτηριστική είναι η αντίδραση του αυστραλιανού υπουργού Μπάρναμπι Τζόις, με τον οποίο το ζεύγος έχει την κόντρα: «Δεν πιστεύω ότι θα πάρει και Όσκαρ για αυτήν του την ερμηνεία» σχολίασε για τον Ντεπ.

«Έμοιαζε σαν να περνά οντισιόν για το «Νονό». Στο τέλος, έχουμε εδώ ένα μήνυμα που κάνει το γύρο του κόσμου, πως εάν έρθεις σε αυτήν τη χώρα, πρέπει να σέβεσαι τους νόμους της» είπε.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press

Sports in

Την ενοχή του οδηγού για το θάνατο του Ιάσονα προτείνει ο εισαγγελέας

«Η αμέλεια του κατηγορούμενου είναι βαρύτατη...» υποστήριξε ο εισαγγελέας, με τον οδηγό να τονίζει ότι «ακόμη και σήμερα η οδηγία της Αστυνομίας είναι αν υπάρχει επίσημος να μπαίνει έτσι».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024