Σόιμπλε: Κλείσιμο της αξιολόγησης ώς το Πάσχα
Η γερμανική κυβέρνηση ελπίζει ότι η πρώτη αξιολόγηση του τρίτου προγράμματος θα ολοκληρωθεί ώς το Πάσχα, επανέλαβε η εκπρόσωπος του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και τόνισε ότι το Βερολίνο εξακολουθεί να θεωρεί απαραίτητη τη συμμετοχή του ΔΝΤ στο πρόγραμμα. «Για μας εξακολουθεί η συμμετοχή του ΔΝΤ στο τρέχον τρίτο πρόγραμμα για την Ελλάδα να είναι απαραίτητη» συμπλήρωσε η ίδια.
Η γερμανική κυβέρνηση ελπίζει ότι η αξιολόγηση του τρίτου προγράμματος θα ολοκληρωθεί ώς το Πάσχα, επανέλαβε η εκπρόσωπος του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε Φριντερίκε Φον Τίσενχαουζεν και τόνισε ότι το Βερολίνο εξακολουθεί να θεωρεί απαραίτητη τη συμμετοχή του ΔΝΤ στο πρόγραμμα.
«Και από εδώ, πάντα έχει τονιστεί ότι ελπίζουμε ότι θα υπάρξει μια συμφωνία στην τρέχουσα διαδικασία αξιολόγησης ως το ελληνικό Πάσχα, στις αρχές Μαΐου και σε αυτό δεν έχει αλλάξει τίποτα» δήλωσε η κ. Φον Τισενχάουζεν, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το αν η ολοκλήρωση της αξιολόγησης παραμένει ρεαλιστικό να ολοκληρωθεί ώς τις 22 Απριλίου.
Σε ό,τι αφορά τη θέση της γερμανικής κυβέρνησης για τη συμμετοχή του ΔΝΤ, επανέλαβε ότι «για μας εξακολουθεί η συμμετοχή του ΔΝΤ στο τρέχον τρίτο πρόγραμμα για την Ελλάδα να είναι απαραίτητη» και προσέθεσε: «Και τα άλλα θέματα έχουν επαναληφθεί εδώ τόσες φορές ώστε δεν βλέπω τώρα λόγο να τα εξηγήσω και πάλι. Είναι όλα γνωστά».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- ΚΚΕ για Μητσοτάκη: Αυταπατάται αν νομίζει ότι η συνταγματική αναθεώρηση μπορεί να αποσπάσει τη συναίνεση του λαού
- Ουκρανία: Επιβάλλει κυρώσεις σε ξένους προμηθευτές εξαρτημάτων για ρωσικούς πυραύλους
- Γιαννακόπουλος: «Να κάνεις την καλύτερη προσφορά για Χέιζ-Ντέιβις και να τρως Χ για άλλους λόγους»
- Παπανδρέου: «Ουδέποτε είχα οποιαδήποτε σχέση ή επικοινωνία με τον Επστάιν» – Οργή για δημοσίευμα
- Επεισοδιακή καταδίωξη στον Άγιο Δημήτριο – Συνελήφθη 17χρονος
- Κατασκοπεία στις Ένοπλες Δυνάμεις: Οι επαφές του σμηνάρχου με τον Κινέζο σύνδεσμο, ερευνώνται δύο απόστρατοι