Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιατί η Kylie Jenner έγινε viral

Γιατί η Kylie Jenner έγινε viral

Mε 57,6 εκ. followers στο Instagram και την δική της σειρά καλλυντικών η νεαρή socialite της οικογένειας Kardashian, broke the internet με την νέα της φωτογράφηση.

Xριστίνα-Μαρία Κράββαρη, φωτό: instagram

Για το τρίτο ετήσιο »Fresh Faces» τεύχος του αμερικανικού Marie Claire η 18χρονη reality star ποζάρει με γήινους-glam τόνους μακιγιάζ και μετά από καιρό βλέπουμε το φυσικό μαύρο χρώμα των μαλλιών της.
Μέσα στο τεύχος η Kylie μιλάει ανοιχτά για την μεγάλη απήχηση που έχει στα social media και παραδέχεται πως ήταν αυτή που ξεκίνησε την τάση με τις περούκες.
*Για τις περισσότερες λεπτομέρειες που βγήκαν στη δημοσιότητα σχετικά με την αλλαγή φύλου του πατέρα της Bruce Jenner δήλωσε: »Πάντα το ήξερα. Ήταν ένα μυστικό για το οποίο δεν μπορούσαμε να συζητάμε.»
*Για την ικανότητά της να επηρεάζει του άλλους: »Ξεκίνησα να φοράω περούκες και τώρα όλοι φοράνε περούκες. Η Kim συμβουλεύεται συχνά τον κομμωτή που επιμελείται τις περούκες μου. Κάνω ότι θέλω και ο κόσμος απλά με ακολουθεί.»
*Για τις φωτογραφίες που ποστάρει στα social media: »Όταν ποστάρω sexy φωτογραφίες, πάντα το μετανοιώνω. Oh my God, όλοι βλέπουν το σώμα μου. Μου φαίνεται πολύ περίεργο.»

woman.in.gr

Sports in

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λαμία – ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική των play offs της Stoiximan Superleague. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024