Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η απάντηση του Ρονάλντο στους επικριτές του

Η απάντηση του Ρονάλντο στους επικριτές του

Ο σούπερ σταρ της Μαδρίτης, Κριστιάνο Ρονάλντο, οδήγησε τη Ρεάλ στους «4» του Champions League. Με χατ-τρικ του Πορτογάλου η «βασίλισσα» νίκησε με 3-0 τη Βόλφσμπουργκ, ανέτρεψε το εις βάρος της 2-0 και συνεχίζει την πορεία της στους ημιτελικούς. Μετά την εμφάνιση αυτή ο Ρονάλντο... επιτέθηκε στους επικριτές του και βρήκε θαυμάσια ευκαιρία ν' απαντήσει. «Για μία κακή σεζόν, δεν είναι και άσχημα...»

Ο σούπερ σταρ της Μαδρίτης, Κριστιάνο Ρονάλντο, οδήγησε τη Ρεάλ στους «4» του Champions League. Με χατ-τρικ του Πορτογάλου η «βασίλισσα» νίκησε με 3-0 τη Βόλφσμπουργκ, ανέτρεψε το εις βάρος της 2-0 και συνεχίζει την πορεία της στους ημιτελικούς.

Μετά την εμφάνιση αυτή ο Ρονάλντο επιτέθηκε στους επικριτές του και βρήκε θαυμάσια ευκαιρία ν’ απαντήσει και να κλείσει στόματα:

«Αφιερώνω τη νίκη στους οπαδούς της Ρεάλ και ιδιαίτερα στον Πέδρο ντε Φελίπε ο οποίος ήταν μία μεγάλη προσωπικότητα της Ρεάλ. Για μία κακή σεζόν, δεν είναι και άσχημα… Ο κόσμος έχει ασκήσει κριτική και το δέχομαι γιατί στην αρχή δεν είχα την απόδοση που με είχαν συνηθίσει. Είχα προβλήματα με τους τραυματισμούς, αλλά δεν θα δικαιολογηθώ. Εξακολουθώ να δουλεύω και οι αριθμοί μου το δείχνουν. Προσπαθώ πάντα να βάζω γκολ και να βγάζω ασίστ. Είναι στο DNA μου. Αγαπώ την ομάδα και όλοι γνωρίζουν πόσο σημαντικό είναι αυτό για μένα».

Τα ρεκόρ του

Τουλάχιστον τώρα κανείς δεν μπορεί να πει ότι σημειώνει γκολ που δεν χρησιμεύουν. Ή σκοράρει μόνο με πέναλτι. Τα υπόλοιπα είναι υπερβολές, για κάποιον που έχει πετύχει 93 γκολ στο Champions League, δέκα περισσότερα από τον Μέσι, που αγωνίζεται απόψε με την Μπαρτσελόνα στη Μαδρίτη, απέναντι στην Ατλέτικο.

Μετά τρία γκολ απέναντι στην Βόλφσμπουργκ, απόδειξε τις ικανοτητές του. Στις εννέα φορές που βρέθηκε στα προημιτελικά με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ή την Ρεάλ Μαδρίτης, πάντα προκρίθηκε.

Σε αυτή την σεζόν έφτασε τα 16 γκολ και είναι μόλις ένα βήμα, ένα γκολ από το δικό του ρεκόρ, που έκανε πριν από δύο χρόνια με την Κάρλο Ανστελότι στον πάγκο, όταν οι Μαδριλένοι κατέκτησαν το δέκατο τρόπαιο στην κορυφαία διοργάνωση.

Είναι η πέμπτη φορά που σημειώνει τρία ή περισσότερα γκολ, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του Μέις, στην κορυφαία διοργάνωση, ενώ με το γκολ-φάουλ, έφτασε τα 11 στο Champions League, ισοφαρίζοντας το σχετικό ρεκόρ του Ντελ Πιέρο . Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, σε 42 αγώνες σε Champions League και La Liga έχει πετύχει 46 γκολ.


Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024