Sold out ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός για το τρίτο ματς με τη Λαμποράλ
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε τους φίλους της ομάδας της ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για την τρίτη αναμέτρηση των πλέι οφ της Ευρωλίγκας με τη Λαμποράλ Κούτσα (19/4/2016 και ώρα 21.15)
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε τους φίλους της ομάδας της ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για την τρίτη αναμέτρηση των πλέι οφ της Ευρωλίγκας με τη Λαμποράλ Κούτσα (19/4/2016 και ώρα 21.15).
Σύμφωνα με την ανακοίνωση: «Χρειάστηκαν λιγότερες από 48 ώρες ώστε οι φίλαθλοι του «τριφυλλιού» να αποδείξουν έμπρακτα για ακόμη μία φορά την αγάπη και την πίστη τους για την ομάδα, γι’ αυτό και η ΚΑΕ αισθάνεται την ανάγκη να τους ευχαριστήσει!
Κατόπιν τούτων, με δεδομένο το αίσθημα ευθύνης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός προς τους φιλάθλους της, έχοντας ως μοναδικό στόχο την αποφυγή ταλαιπωρίας τους, ξεκαθαρίζει πως από αυτή τη στιγμή δεν διατίθενται πουθενά κι από κανέναν αρμόδιο της ομάδας, εισιτήρια του αγώνα με τη Λαμποράλ Κούτσα».
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Μπράντον και Ντάμιεν Τζέφερσον πέτυχαν 22 και 19 πόντους αντίστοιχα κι έτσι η Καρδίτσα νίκησε τον Προμηθέα με 95-79 και «κλειδώνοντας» την παραμονή της.
Μεγάλο το ενδιαφέρον στη μάχη της 5ης θέσης στα πλέι οφ της Super Leaugue, μετά τη νίκη που πέτυχε ο Άρης επί του Βόλου με 3-2. και την ήττα του Λεβαδειακού με 2-0 από τον ΟΦΗ.
Ο Άλεξ Τεϊσέιρα διέλυσε την άμυνα του Παναιτωλικού με δύο γκολ και μία ασίστ και ο Πανσερραϊκός που έφτασε τους 7 βαθμούς στα play-out πήρε ένα διπλό-χρυσάφι (2-3) που τον έβγαλε μετά από πολύ καιρό από τη ζώνη του υποβιβασμού.