Κέρκυρα: Χειροπέδες σε δάσκαλο για αποπλάνηση δεκάχρονων μαθητριών
Δάσκαλος σε σχολείο της Κέρκυρας συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης από αστυνομικούς της τοπικής Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, για ασελγείς πράξεις σε βάρος ανηλίκων μαθητριών.
Δάσκαλος σε σχολείο της Κέρκυρας συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης από αστυνομικούς της τοπικής Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, για ασελγείς πράξεις σε βάρος ανηλίκων μαθητριών.
Προηγήθηκαν καταγγελίες γονέων, σύμφωνα με τις οποίες ο 51χρονος εκπαιδευτικός, που υπηρετεί σε Δημοτικό σχολείο έξω από την πόλη της Κέρκυρας, προέβη κατ’ επανάληψη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος δύο δεκάχρονων κοριτσιών τους.
Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας που πραγματοποίησε την έρευνα διερευνάται η συμμετοχή του και σε άλλες συναφείς πράξεις.
Με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, για αποπλάνηση και κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, ο συλληφθείς θα οδηγηθεί την Πέμπτη στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι αγώνες της Euroleague φεύγουν ξανά από το Ισραήλ – Τι ισχύει για τα ματς Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού με τη Χάποελ
- Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μέχρι 30 Απριλίου
- Μενδώνη: Κτήμα του Ελληνικού Δημοσίου οι φωτογραφίες των εκτελεσμένων της Καισαριανής
- Τέμπη: «Δικαιοσύνη» και «τιμωρία των υπευθύνων όσο ψηλά και να βρίσκονται» ζητούν συμμετέχοντες στο συλλαλητήριο
- ΕΝΦΙΑ: Στην τελική ευθεία τα εκκαθαριστικά του 2026 – Πώς θα γίνει η εξόφληση
- Πέτρος Λαγούτης: «Η ερώτηση ήταν για φάπες»