Κέρκυρα: Χειροπέδες σε δάσκαλο για αποπλάνηση δεκάχρονων μαθητριών
Δάσκαλος σε σχολείο της Κέρκυρας συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης από αστυνομικούς της τοπικής Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, για ασελγείς πράξεις σε βάρος ανηλίκων μαθητριών.
Δάσκαλος σε σχολείο της Κέρκυρας συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης από αστυνομικούς της τοπικής Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, για ασελγείς πράξεις σε βάρος ανηλίκων μαθητριών.
Προηγήθηκαν καταγγελίες γονέων, σύμφωνα με τις οποίες ο 51χρονος εκπαιδευτικός, που υπηρετεί σε Δημοτικό σχολείο έξω από την πόλη της Κέρκυρας, προέβη κατ’ επανάληψη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος δύο δεκάχρονων κοριτσιών τους.
Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας που πραγματοποίησε την έρευνα διερευνάται η συμμετοχή του και σε άλλες συναφείς πράξεις.
Με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, για αποπλάνηση και κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, ο συλληφθείς θα οδηγηθεί την Πέμπτη στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το μάθημα των Αζτέκων: Πώς η εξουσία του φόβου και του εξαναγκασμού οδηγεί στην κατάρρευση
- Μπορεί το σεξ να μας κάνει πιο ευτυχισμένους;
- Το παράδειγμα του Λύντον Τζόνσον στο Βιετνάμ μπορεί να ακολουθήσει ο Τραμπ στο Ιράν
- «The Moment»: Η Charli xcx απόλαυσε ιδιαιτέρως τη συνεργασία της με την Κάιλι Τζένερ
- Μπλόκο σε πωλήσεις και ενοικιάσεις παλαιών κατοικιών
- Εθνικό Απολυτήριο: Ο οδικός χάρτης για διάλογο 9 μηνών


