Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έκθεση για τη φθορά και το χρόνο στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά

Έκθεση για τη φθορά και το χρόνο στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά

Έκθεση εικαστικού κολάζ και φωτογραφίας αφιερωμένη στη φθορά, στο χρόνο, αλλά και στην αιωνιότητα της στιγμής εγκαινιάζεται την Τρίτη στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά (Φίλωνος 29). Οι «Άφθαρτες Φθορές» αναφέρονται στην φθορά κάθε έμψυχου και άψυχου που είναι συνυφασμένη με τη γέννησή του και στην αιωνιότητα της στιγμής που απαθανατίζεται μέσα από μία εικόνα.

Έκθεση εικαστικού κολάζ και φωτογραφίας αφιερωμένη στη φθορά, στο χρόνο, αλλά και στην αιωνιότητα της στιγμής εγκαινιάζεται την Τρίτη στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά (Φίλωνος 29).

Οι «Άφθαρτες Φθορές» αναφέρονται στην φθορά κάθε έμψυχου και άψυχου που είναι συνυφασμένη με τη γέννησή του και στην αιωνιότητα της στιγμής που απαθανατίζεται μέσα από μία εικόνα.

Η έκθεση δημιουργήθηκε από την Δωροθέα Αμέντα (εικαστικό κολάζ) και τον Κίμωνα Αξαόπουλο (φωτογραφία) και θα φιλοξενείται στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά μέχρι τις 18 Απριλίου (ώρες επίσκεψης 11.00-14.00 και 18.00-21.00 καθημερινά και το Σαββατοκύριακο).

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Την ημέρα των εγκαινίων θα γίνει Performance από το Χοροθέατρο ΔΑ.ΓΙ.ΠΟ.ΛΗ. με τον Γιώργο Χρηστάκη, καθώς και παρουσίαση του εικαστικού βιβλίου της Δωροθέρα Αμέντα: «Γέννημα θρέμμα Σουβενίρ» από την Λίντα Γεωργίου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024