Παρουσία του ΠτΔ η Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας
Στην τελετή Αφής της Φλόγας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Ρίο 2016», που θα γίνει στις 21 Απριλίου στην Αρχαία Ολυμπία, θα παραστεί και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.
Στην τελετή Αφής της Φλόγας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Ρίο 2016», που θα γίνει στις 21 Απριλίου στην Αρχαία Ολυμπία, θα παραστεί και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.
Αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι ο κ. Παυλόπουλος θα τιμούσε με την παρουσία του μόνο την τελετή παράδοσης της Φλόγας στους Βραζιλιάνους διοργανωτές, στις 27 Απριλίου στο Παναθηναϊκό Στάδιο.
Ωστόσο, σύμφωνα με ενημέρωση που είχε η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή από την Πρεσβεία της Βραζιλίας στην Αθήνα, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Βραζιλίας, κυρία Ντίλμα Ρούσεφ, ακύρωσε την παρουσία της στην Αρχαία Ολυμπία.
Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το ντέρμπι στη Λισαβόνα ανάμεσα στην Μπενφίκα και την Σπόρτινγκ, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1 και να χάνουν έδαφος στη μάχη με την Πόρτο για τον τίτλο.
Η Γκλάντμπαχ επιβεβαίωσε την ανοδική της πορεία και επικράτησε εκτός έδρας της Μάιντς με 1-0, με τους γηπεδούχους να μένουν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.
Καταιγιστικός ήταν ο Εργκίν Αταμάν στο flash interview μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Βαλένθια, καθώς υπογράμμισε ότι η ομάδα του έκανε λάθη και δεν άξιζε τη νίκη.