Επιδείνωση του καιρού με βροχές και καταιγίδες το Σαββατοκύριακο
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, προειδοποιώντας για βροχές και καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές, στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, προειδοποιώντας για βροχές και καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές, στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.
Συγκεκριμένα, η ΕΜΥ προβλέπει επιδείνωση του καιρού από τις μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου, κυρίως στην ηπειρωτική χώρα.
Τα καιρικά φαινόμενα ενδέχεται να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και παροδικούς ισχυρούς ανέμους.
Αναλυτικότερα, θα επηρεαστούν:
- Το Σάββατο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες η Ήπειρος, η δυτική Στερεά, η δυτική Πελοπόννησος και η Μακεδονία.
- Την Κυριακή αρχικά το Ιόνιο, η Ήπειρος, η δυτική Στερεά και μέχρι το μεσημέρι η υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα και από τις νυχτερινές ώρες πιθανόν τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
- Τη Δευτέρα μέχρι τις πρωινές ώρες πιθανόν τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μήπως ο Τραμπ είναι… ανισόρροπος; – Μια αναδρομή στην ασυνήθιστη συμπεριφορά του Αμερικανού προέδρου το 2025
- Συνάντηση με έναν ασυνόδευτο ή αδέσποτο σκύλο – Πώς πρέπει να κινηθούμε
- Γιατί ένα ξέσπασμα βωμολοχίας μπορεί να σας κάνει καλό
- Αχαΐα: Θανατηφόρο τροχαίο στην Λάππα – Ένας νεκρός και δύο ακόμη σοβαρά τραυματίες
- Κρασί επιδορπίου: Η επιστροφή του στο τραπέζι – Η νέα μόδα
- ESPN Brazil: «Ο Τετέ ανακοινώνεται τις επόμενες ώρες στην Γκρέμιο»



