Επιδείνωση του καιρού με βροχές και καταιγίδες το Σαββατοκύριακο
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, προειδοποιώντας για βροχές και καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές, στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, προειδοποιώντας για βροχές και καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές, στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.
Συγκεκριμένα, η ΕΜΥ προβλέπει επιδείνωση του καιρού από τις μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου, κυρίως στην ηπειρωτική χώρα.
Τα καιρικά φαινόμενα ενδέχεται να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και παροδικούς ισχυρούς ανέμους.
Αναλυτικότερα, θα επηρεαστούν:
Το Σάββατο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες η Ήπειρος, η δυτική Στερεά, η δυτική Πελοπόννησος και η Μακεδονία.
Την Κυριακή αρχικά το Ιόνιο, η Ήπειρος, η δυτική Στερεά και μέχρι το μεσημέρι η υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα και από τις νυχτερινές ώρες πιθανόν τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
Τη Δευτέρα μέχρι τις πρωινές ώρες πιθανόν τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
Τι δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας για τα αποτελέσματα στις Πανελλαδικές - Από τις 150 θέσεις στη Σχολή Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου καλύφθηκαν μόνο τέσσερις
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής