
Αυξήθηκαν στα 5,401 δισ. ευρώ τα χρέη του Δημοσίου προς ιδιώτες
Στα 5,401 δισ. ευρώ αυξήθηκαν τον Φεβρουάριο του 2016 οι ληξιπρόθεσμες οφειλές του Δημοσίου προς τον ιδιωτικό τομέα, από 4,814 δισ. ευρώ τον Ιανουάριο, ενώ οι εκκρεμούσες επιστροφές φόρου διαμορφώνονται στα 658 εκατ. ευρώ. Σύμφωνα με τα στοιχεία του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους πρωταθλητές στα χρέη παραμένου οι Οργανισμοί Κοινωνικής Ασφάλισης και τα Νοσοκομεία.
Στα 5,401 δισ. ευρώ αυξήθηκαν τον Φεβρουάριο του 2016 οι ληξιπρόθεσμες οφειλές του Δημοσίου προς τον ιδιωτικό τομέα, από 4,814 δισ. ευρώ τον Ιανουάριο, σύμφωνα με τα στοιχεία του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους για την εξέλιξη των μεγεθών της Γενικής Κυβέρνησης.
Οι εκκρεμείς επιστροφές φόρων τον Φεβρουάριο περιορίστηκαν στα 658 εκατ. ευρώ από 706 εκατ. ευρώ τον Ιανουάριο.
Από τα 5,401 δισ. ευρώ των ληξιπρόθεσμων οφειλών του Δημοσίου προς τους ιδιώτες τα 2,931 δισ. ευρώ είναι οφειλές από τους Οργανισμούς Κοινωνικής Ασφάλισης και τα 1,092 δισ. ευρώ οφειλές των Νοσοκομείων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Χανιά: Ανήλικοι έβαλαν φωτιές, πέταξαν βόμβες μολότοφ και προκάλεσαν ζημιές σε παιδική χαρά
- ΑΕΚ: Η 11άδα για το πρώτο παιχνίδι με τη Ράγιο Βαγιεκάνο
- Συλλήψεις στη Χαλκίδα για αρχαία, ναρκωτικά και όπλα
- Ανρί: «Λανθασμένη η κόκκινη στον Κουμπαρσί, η αποβολή του άλλαξε εντελώς το Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο»
- Προειδοποίηση ΔΝΤ: Ο πόλεμος μπορεί να βυθίσει σε επισιτιστική ανασφάλεια άλλα 45 εκατ. ανθρώπους
- Ο Μαρκ Ρούτε αποθέωσε τον… Τραμπ: «Θαυμάζω την ηγεσία του» – Τι είπε για τον «αφανισμό» του Ιράν

