Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο παράλογος γάμος του 1 δις. δολαρίων και η J.Lo

Ο παράλογος γάμος του 1 δις. δολαρίων και η J.Lo

...

O Said Gutseriev, ο γιος του ρώσου μεγιστάνα του πετρελαίου Mikhail Gutseriev ξεκαθάρισε στην όμορφη νύφη του Khadija Uzhakhovs, ότι τα χρήματα δεν ήταν πρόβλημα και έτσι έκαναν τον πιο παράλογα πλούσιο γάμο που έχει αναστατώσει το Instagram. Με τοίχους και ταβάνι γεμάτα λουλούδια (που θα έκαναν Κίμ και Κάνιε να σκάσουν από τη ζήλια τους), ένα υπερβολικά απίστευτο Elie Saab φόρεμα (ραμμένο στο χέρι), μια γιγαντιαία τούρτα και μια «wedding band» που αποτελείται από J.Lo, Ενρίκε Ιγκλέσιας και Στινγκ.

Και όμως, είναι αλήθεια και σίγουρα δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς γιατί. Το χρήμα τα αγοράζει όλα (;).

O παρακμιακός ανθοστολισμός, ήταν μια αναγκαιότητα για την επίδειξη πλούτου των Gutseriev και Uzhakhovs η οποία δεν άφησε εκατοστό για εκατοστό ανεκμετάλλευτο χωρίς πολύχρωμα λουλούδια, περίτεχνα στολισμένα από το δάπεδο μέχρι το ταβάνι.

Η δεξίωση και το πάρτι του γάμου ήταν γεμάτα μουσική και σόου αντάξια των βραβείων Grammy με παραστάσεις από τους σούπερ σταρ J.Lo, Ενρίκε Ιγκλέσιας και Στινγκ.

Η Tζένιφερ Λόπεζ άλλαξε τουλάχιστον τρεις φορές κοστούμια κατά την παράστασή της, ο Ιγκλέσιας ήταν casual, όπως συνηθίζει, με καπέλο του μπέιζμπολ και τζιν ενώ ο Στίνγκ, όπως αναμενόταν, τραγούδησε το «Desert Rose».

Η εξωφρενική βραδιά ολοκληρώθηκε με μια πανύψηλη γαμήλια τούρτα, ακόμα ψηλότερη από τη νύφη και το γαμπρό μαζί. Αναρωτιέστε γιατί;
Γιατί μπορούν και γιατί αυτό θεωρούν ότι είναι το ωραίο. Περί ορέξεως…

gamos.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024