Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Παράταση για τον Γιώργο Νταλάρα στην Ακτή Πειραιώς

Παράταση για τον Γιώργο Νταλάρα στην Ακτή Πειραιώς

...

Μετά τις επιτυχημένες προγραμματισμένες παραστάσεις του Γιώργου Νταλάρα στην Ακτή Πειραιώς και λόγω της αυξημένης ζήτησης, θα δοθεί άλλη μια παράσταση, το Σάββατο 7 Μαΐου.

Η συναυλία αφιέρωμα που δόθηκε στο Passport Κεραμεικός τον περασμένο Δεκέμβρη και οργάνωσαν οι απόφοιτοι του Μουσικού Σχολείου Πειραιά, ήταν η αφορμή για μια υπόσχεση που έδωσε τότε ο Γιώργος Νταλάρας να «ξαναπαίξει» τραγούδια του Σταύρου Κουγιουμτζή σύντομα. Είναι εξάλλου κάτι που το επαναλαμβάνει συχνά ο Γιώργος Νταλάρας, μια και πρόκειται για τον αγαπημένο συνθέτη της ζωής του, με τον οποίο συνέδεσε το ξεκίνημά του και στη συνέχεια για δεκαετίες ολόκληρες.

Αυτά τα τραγούδια του Σταύρου Κουγιουμτζή αποτελούν το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος που παρουσιάζει ο Γιώργος Νταλάρας στην Ακτή Πειραιώς από τις 15 Απριλίου.

Καλεσμένοι σε αυτές τις συναυλίες, είναι τρεις τραγουδιστές της νέας γενιάς, ο τραγουδοποιός και ερμηνευτής Θοδωρής Κοτονιάς, η Βασιλική Καρακώστα και η Ασπασία Στρατηγού. Μαζί τους 11 μουσικοί, ενώ την ενορχήστρωση των τραγουδιών επιμελείται ο Γιώργος Νταλάρας με τη συνεργασία του Γιώργου Παπαχριστούδη που είναι και ο διευθυντής της ορχήστρας.

Μερικά από τα τραγούδια ακούγονται στο πρόγραμμα είναι τα: «Μη μου θυμώνεις μάτια μου», «Κάπου νυχτώνει», «Ο ουρανός φεύγει βαρύς», «Ένας κόμπος η χαρά μου», «Μ’ έκοψαν με χώρισαν στα δυο», «Οι ελεύθεροι κι ωραίοι», «Ντύλαν Τόμας», «Όλα καλά», «Ήταν πέντε ήταν έξι», «Τώρα που θα φύγεις», «Του κάτω κόσμου τα πουλιά», «Αν δεις στον ύπνο σου ερημιά», «Το πρώτο περιστέρι», «Κάποιος χτύπησε την πόρτα», «Στα χρόνια της υπομονής», «Το σακάκι μου κι αν στάζει», «Το πουκάμισο το θαλασσί», «Χάντρα στο κομπολόϊ σου», «Στα ψηλά τα παραθύρια», «Όταν ανθίζουν πασχαλιές», «Το κόκκινο φουστάνι», «Σ’ αγαπώ», «Θα ‘ταν 12 του Μάρτη», και δεκάδες άλλα σε στίχους δικούς του και σπουδαίων ποιητών και στιχουργών όπως ο Μάνος Ελευθερίου, ο Λευτέρης Παπαδόπουλος, η Σώτια Τσώτου, ο Ντίνος Χριστιανόπουλος, ο Γιώργος Θέμελης, ο Κώστας Κινδύνης, ο Άκος Δασκαλόπουλος, και άλλοι.

ΑΚΤΗ της οδού ΠΕΙΡΑΙΩΣ, Πειραιώς 178 και Λαµίας
τηλ.: 210.3418020
Ώρα Έναρξης : 22.00

entertainment.in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024