Πύργος: Το χαλάζι ακύρωσε την παρέλαση, οργή για την άδεια εξέδρα
Υπό καταρρακτώδη βροχή ξεκίνησε για να διακοπεί η παρέλαση στον Πύργο, με την απουσία των επισήμων να εξαγριώνει τον κόσμο. Κάποιοι πέταξαν τις καρέκλες της εξέδρας και σήκωσαν πανό διαμαρτυρόμενοι για το πρόβλημα των σκουπιδιών.
Υπό καταρρακτώδη βροχή ξεκίνησε για να διακοπεί η παρέλαση στον Πύργο, με την απουσία των επισήμων να εξαγριώνει τον κόσμο.
Όπως μετέδωσε το PatrisNews.gr η παρέλαση ξεκίνησε λίγο μετά τις 11:30 με το Ειδικό Σχολείο Πύργου. Ωστόσο το χαλάζι που έπεφτε εκείνη την ώρα ανάγκασε σε διακοπή της παρέλασης.
Η εξέδρα των επισήμων παρέμεινε άδεια, καθώς κανείς δεν εμφανίστηκε.
Το γεγονός αυτό εξαγρίωσε κάποιους παρευρισκόμενους, οι οποίοι πέταξαν τις καρέκλες της εξέδρας και σήκωσαν πανό διαμαρτυρόμενοι για το πρόβλημα των σκουπιδιών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Παρίσι: Κατέρρευσε το πάτωμα διαμερίσματος κατά τη διάρκεια πάρτι – Δεκάδες τραυματίες
- ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 69-74: Δυσκολεύτηκε, αλλά πέρασε από την Πυλαία
- Γρίπη: Η κορύφωση έρχεται τις επόμενες μέρες
- Ινιέστα για… Ελ Κααμπί!
- Αλ Σάρα: «Όλα τα εκκρεμή θέματα με τις κουρδικές δυνάμεις θα επιλυθούν» – Συμφωνία εκεχειρίας στη Συρία
- Βία, ενοχή και το προνόμιο της σιωπής — Δυνατό «ποδαρικό» το His & Hers για τις σειρές του 2026


