
Κανονικά τα δρομολόγια των πλοίων, κλειστό μόνο το Ρίο-Αντίρριο
Κανονικά εκτελούνται τα δρομολόγια των πλοίων στις περισσότερες περιοχές, μετά τη βελτίωση των καιρικών συνθηκών και της σταδιακής εξασθένησης των ανέμων. Κλειστό λόγω ισχυρών ανέμων, που φθάνουν τοπικά τα 8 με 9 μποφόρ, παραμένει ωστόσο το Ρίο-Αντίρριο, ενώ στη γραμμή Πρίνου-Καβάλας δεν εκτελείται το δρομολόγιο των υδροπτέρυγων.
Κανονικά εκτελούνται τα δρομολόγια των πλοίων στις περισσότερες περιοχές, μετά τη βελτίωση των καιρικών συνθηκών και της σταδιακής εξασθένησης των ανέμων.
Κλειστό λόγω ισχυρών ανέμων, που φθάνουν τοπικά τα 8 με 9 μποφόρ, παραμένει ωστόσο το Ρίο-Αντίρριο, ενώ στη γραμμή Πρίνου-Καβάλας δεν εκτελείται το δρομολόγιο των υδροπτέρυγων.
Οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν θα πρέπει, πριν την αναχώρησή τους, να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν αλλαγές ή ακυρώσεις δρομολογίων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ανώτατο Δικαστήριο: Το Ισραήλ οφείλει να επιτρέψει στον Ερυθρό Σταυρό να επισκεφθεί Παλαιστίνιους κρατουμένους
- Diamond League Ρώμης: Στη δεύτερη θέση ο Τεντόγλου (vid)
- Γιορτή σήμερα 5 Ιουνίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.06.2026]
- Παίκτης της Βιλερμπάν ο Σιλβέν Φρανσίσκο
- Θεσσαλονίκη: Εκτός φυλακής μέχρι την έφεση ο 42χρονος που πήγε έξω από σπίτι οικογένειας με αλυσοπρίονο



