Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. μετά τα τρομοκρατικά χτυπήματα στις Βρυξέλλες
Σε αυξημένη επιφυλακή βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ. μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες με διαρκείς συσκέψεις στο Αρχηγείο, όπου εξετάζονται όλες οι πληροφορίες που φτάνουν από τη βελγική πρωτεύουσα. Συναγερμός στο αεροδρόμιο «Ελ.Βενιζέλος» και στο μετρό.
Σε αυξημένη επιφυλακή βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ. μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες με διαρκείς συσκέψεις στο Αρχηγείο, όπου εξετάζονται όλες οι πληροφορίες που φτάνουν από τη βελγική πρωτεύουσα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ζητηθεί να υπάρχει επιτήρηση σε πρεσβείες και επιχειρήσεις βελγικών και γαλλικών συμφερόντων κυρίως, αλλά και άλλων ευρωπαϊκών χωρών.
Επίσης, στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος», όπως αναφέρουν στελέχη της ΕΛ.ΑΣ., τα μέτρα είναι ήδη ενισχυμένα, ωστόσο έχει ζητηθεί από τους αστυνομικούς να είναι ιδιαίτερα παρατηρητικοί για άτομα που πιθανόν κρίνονται ύποπτα ή για εγκαταλελειμμένα αντικείμενα όπως σακίδια ή βαλίτσες.
Αντίστοιχη εντολή έχει δοθεί και σε αστυνομικούς που περιπολούν σε σταθμούς του Μετρό.
Σε επιφυλακή και η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία που έχει βάλει στο «μικροσκόπιό» της άτομα που έχουν χαρακτηριστεί ως ύποπτα.
Οι ελληνικές διωκτικές αρχές, όπως σημείωναν τα ίδια στελέχη, είναι σε διαρκή επαφή και συνεργασία με τις αντίστοιχες ευρωπαϊκές.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Λουτσέσκου: «Είμαστε μέσα σε όλους τους στόχους μας» – Τα δεδομένα για τον Κωνσταντέλια
- «Σφυροκοπούν» την Κρήτη οι θυελλώδεις άνεμοι: Μεγάλες καταστροφές σε καλλιέργειες και θερμοκήπια
- ΓΣΕΕ: Οδηγίες για την ασφάλεια των εργαζομένων σε συνθήκες έντονων καιρικών φαινομένων
- Ο πλανήτης βρίσκεται σε «υδατική χρεοκοπία», προειδοποιεί ο ΟΗΕ
- Ροζίνιορ: «Αμφίβολος ο Φερνάντες, γυρίζουν Εστεβάο και Γκούστο»
- Ιράν: «Όπως έστρωσες, θα κοιμηθείς» – Το δηκτικό σχόλιο Αραγτσί για την Ευρώπη και τις απειλές Τραμπ
