Συντριβή αεροσκάφους στη Ρωσία με 62 νεκρούς (βίντεο)
Η αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους flydubai επιβεβαίωσε τη συντριβή ενός από τα αεροπλάνα της νωρίς το πρωί του Σαββάτου στο Ροστόφ ον Ντον της νότιας Ρωσίας. Το αεροπλάνο συνετρίβη σε απόσταση εκατό μέτρων από τον διάδρομο προσγείωσης, κατά την δεύτερη απόπειρά του να προσγειωθεί σε συνθήκες κακής ορατότητας. Δείτε το βίντεο.
Η αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους Flydubai επιβεβαίωσε τη συντριβή ενός από τα αεροπλάνα της -τύπου Boeing- νωρίς το πρωί του Σαββάτου στην πόλη Ροστόφ ον Ντον, στη νοτια Ρωσία.
{{{ map }}}
Ο πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν υπέβαλε τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων και ζήτησε να τους προσφερθεί κάθε βοήθεια από τις αρχές, μετέδωσαν ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων επικαλούμενα εκρόσωπο του Κρεμλίνου.
«Η Flydubai με λύπη της επιβεβαιώνει ότι η πτήση FZ981 συνετρίβη κατά την προσγείωση, καθώς και τον απολογισμό των θυμάτων αυτού του τραγικού δυστυχήματος» αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της.
Το αεροπλάνο απογειώθηκε από το διεθνές αεροδρόμιο του Ντουμπάι το απόγευμα της Παρασκευής (20:20 ώρα Ελλάδας) και συνετρίβη στο Ροστόφ ον Ντον γύρω στις 02:50 τα ξημερώματα του Σαββάτου.
Σύμφωνα με το ρωσικό τηλεοπτικό δίκτυο LifeNews, το αεροπλάνο συνετρίβη σε απόσταση εκατό μέτρων από τον διάδρομο προσγείωσης, κατά την δεύτερη απόπειρά του να προσγειωθεί σε συνθήκες κακής ορατότητας.
Oι περισσότεροι επιβάτες ήταν Ρώσοι και Ουκρανοί.
Η Flydubai, η οποία ανήκει στην κυβέρνηση του Ντουμπάι, ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 2008.
Γνώρισε σημαντική ανάπτυξη στη σκιά της μεγάλης αδελφής της, της εταιρείας Emirates, πρώτης στον κόσμο σε όρους διεθνών επιβατών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters/Sputnik
- Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τα ταλέντα του αύριο στο Summer Camp 2026
- Τι λένε τα ξένα ΜΜΕ για τους πυροβολισμούς του 89χρονου σε ΕΦΚΑ και Πρωτοδικείο
- «Έχω παιδιά»: Ο Τάσος… star, η γιαγιά-δικηγόρος σε δράση και Gen Z τρέλες απόψε στο MEGA
- Για τεράστια στεγαστική πίεση έκανε λόγο ο Δήμαρχος Ιωαννιτών
- Διπλή επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ σε Εφετείο και Πατήσια για τη σύλληψη του 89χρονου «πιστολέρο»
- Κρήτη: Ένας 93χρονος οδηγός παραβίασε ΣΤΟΠ και συγκρούστηκε με μηχανή – Στην εντατική ο ανήλικος οδηγός
- Λίζα Κούντροου: Τι λέει για τους σεναριογράφους στα Φιλαράκια
- Εφετείο: «Υπήρχαν αίματα, αναστάτωση, πανικός» – Μαρτυρία στο in για τις πρώτες στιγμές μετά τους πυροβολισμούς
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 28.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/t_h_e_h_i_d_d_e_n_-peWhm5_xJjI-unsplash-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442