
Κόντρα κυβέρνησης-ΝΔ για ανακοινωθέν Ολάντ σχετικά με την ΠΓΔΜ
Νέο επεισόδιο στο θέμα των ημερών και συγκεκριμένα στην πρόσφατη αναφορά Μουζάλα στην ΠΓΔΜ ως «Μακεδονία» σημειώθηκε την Πέμπτη, με τον βουλευτή της ΝΔ Κώστα Σκρέκα να καλεί τον πρωθυπουργό να απαντήσει στα περί κοινού ανακοινωθέντος με τον γάλλο πρόεδρο κατά την πρόσφατη συνάντησή τους στο Παρίσι, στο οποίο αναφέρθηκε η ΠΓΔΜ ως «Μακεδονία».
Νέο επεισόδιο στο θέμα των ημερών και συγκεκριμένα στην πρόσφατη αναφορά Μουζάλα στην ΠΓΔΜ ως «Μακεδονία» σημειώθηκε την Πέμπτη, με τον βουλευτή της ΝΔ Κώστα Σκρέκα να καλεί τον πρωθυπουργό να απαντήσει στα περί κοινού ανακοινωθέντος με τον γάλλο πρόεδρο κατά την πρόσφατη συνάντησή τους στο Παρίσι,στο οποίο αναφέρθηκε η ΠΓΔΜ ως «Μακεδονία».
Σε ανακοίνωσή του το Μέγαρο Μαξίμου συνιστά «στον κ. Σκρέκα να καλλιεργήσει λίγο περισσότερο τις βασικές του γνώσεις γαλλικής γλώσσας ώστε να μπορεί να κατανοήσει ότι το υποτιθέμενο ‘κοινό ανακοινωθέν’ στο οποίο αναφέρθηκε η ΠΓΔΜ ως ‘Μακεδονία’ δεν είναι παρά δηλώσεις του γάλλου προέδρου αναρτημένες σε βίντεο και κείμενο στην ιστοσελίδα της γαλλικής προεδρίας».
Παράλληλα το Μαξίμου συνιστά στη ΝΔ να φροντίσει να εκπροσωπείται σε ζητήματα εξωτερικής πολιτικής από πιο αξιόπιστα και καταρτισμένα στελέχη της.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ολυμπιακός: Αυτό είναι το μπλουζάκι του πρωταθλητή Ευρώπης 2025-26 (pic)
- Τα ισπανικά ΜΜΕ υποκλίνονται στον Ολυμπιακό
- Τελικά χάρη στον Ολυμπιακό 1 στα 4 φέτος σε τελικούς για το ελληνικό μπάσκετ
- Κάηκε ο Πειραιάς – Πανηγυρίζουν οι οπαδοί των «ερυθρόλευκων»
- Πώς η Τεχνητή Νοημοσύνη ξαναγράφει τους κανόνες του internet
- Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την αποφυλάκιση Γιωτόπουλου – Πώς σχολιάζει το γεγονός
