Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συναυλία αλληλεγγύης για τους πρόσφυγες με πλήθος καλλιτεχνών

Συναυλία αλληλεγγύης για τους πρόσφυγες με πλήθος καλλιτεχνών

Ο μουσικός κόσμος στηρίζει τους πρόσφυγες που φθάνουν καθημερινά στη χώρα μας με μια μεγάλη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Ο μουσικός κόσμος στηρίζει τους πρόσφυγες που φθάνουν καθημερινά στη χώρα μας με μια μεγάλη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Πλήθος, δημοφιλών και αγαπημένων στο κοινό καλλιτεχνών ενώνουν τις φωνές και τις δυνάμεις τους, τη Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016 σε μια μοναδική συναυλία στήριξης και αλληλεγγύης. Οι καλλιτέχνες που δίνουν αφιλοκερδώς το «παρών» σε αυτή τη βραδιά είναι οι: Ελευθερία Αρβανιτάκη, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Γιάννης Κότσιρας, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Πάνος Μουζουράκης, Γιώργος Νταλάρας, Γιώργος Περρής, Μάριος Φραγκούλης, συμπράττοντας με το Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικής του Δήμου Αθηναίων, σε μουσική διεύθυνση Χρήστου Χαλκιά. Συμμετέχουν επίσης: NGradio Band με τον Ισίδωρο Πάτερο, και Αλέξανδρος Ιακώβου – Γιώργος Μιχαήλ. Παρουσίαση και σκηνοθετική επιμέλεια: Δημήτρης Λιγνάδης.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά το τραγούδι «Πατρίδες που έγιναν φωτιά» σε στίχους Μάνου Ελευθερίου και μουσική Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, το οποίο δημιουργήθηκε και ηχογραφήθηκε ειδικά για το σκοπό αυτό. Στην ηχογράφηση συμμετείχαν αφιλοκερδώς οι καλλιτέχνες: Ελευθερία Αρβανιτάκη, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Γιάννης Κότσιρας, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Πάνος Μουζουράκης, Γιώργος Νταλάρας, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Γιώργος Περρής και Μάριος Φραγκούλης.

Επίσης θα προβληθεί video με τα μηνύματα αλληλεγγύης που στέλνουν προσωπικότητες διεθνούς εμβέλειας, Patrons και Πρέσβεις Καλής Θελήσεως του International Foundation for Greece όπως οι Andrea Bocelli, Miguel Bosé, Luz Casal, Eric Burdon, Andreas Wisniewski και πολλοί άλλοι.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων και το International Foundation for Greece (IFG), ενώ τα έσοδα της βραδιάς θα διατεθούν στο Κέντρο Υποδοχής & Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.) για την κάλυψη των αναγκών της προσωρινής διαμονής των προσφύγων στη χώρα μας.

Πληροφορίες:
Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης
Ώρα έναρξης στις 20.30
Τιμές εισιτηρίων: € 9 (Φοιτητικά) – 12 – 25 – 35 – 65 (VIP)
Προπώληση εισιτηρίων:
Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
Τηλ. 210 7282333

entertainment.in.gr

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024