Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα βλέμματα στο Μόναχο, θα κάνει την ανατροπή η Γιουβέντους;

Τα βλέμματα στο Μόναχο, θα κάνει την ανατροπή η Γιουβέντους;

Ο συναρπαστικός αγώνας της φάση των «16» ανάμεσα στην Ατλέτικο και την Αϊντχόφεν μας... άνοιξε την όρεξη και σειρά παίρνουν σήμερα, Τετάρτη, δύο εξαιρετικά ντέρμπι Champions League παρά το γεγονός ότι υπάρχουν φαβορί μετά τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων. Μπαρτσελόνα-Αρσεναλ και Μπάγερν- Γιουβέντούς παίζουν στις 21:45 και υπόσχονται συγκινήσεις...

Ο συναρπαστικός αγώνας της φάση των «16» ανάμεσα στην Ατλέτικο και την Αϊντχόφεν μας… άνοιξε την όρεξη και σειρά παίρνουν σήμερα, Τετάρτη, δύο εξαιρετικά ντέρμπι Champions League παρά το γεγονός ότι υπάρχουν φαβορί μετά τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων. Μπαρτσελόνα-Αρσεναλ και Μπάγερν- Γιουβέντούς παίζουν στις 21:45 και υπόσχονται συγκινήσεις.

Η ομάδα του Μέσι νίκησε στο πρώτο ματς του Λονδίνου την Αρσεναλ με 2-0 και έχει σαφώς το προβάδισμα, ενώ στο Μόναχο μεγάλη μάχη θα γίνει, μετά το 2-2 στο πρώτο ματς στο Τορίνο.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα γνωρίζει καλά ότιτην Μπάγερν την περιμένει μεγάλη μάχη απόψε το βράδι. «Το πράγμα που θαυμάζω περισσότερο σε αυτούς είναι πως ενώ πρόκειται για μία μεγάλη ομάδα, ξέρουν να αμύνονται σαν την πιο μικρή ομάδα στον κόσμο. Με 8 ή 9 στην γραμμή της μπάλας. Είναι ένα μεγάλο ταλέντο, το θαυμάζω. Όμως ξέρουν να κάνουν επίθεση. Εχουν παίκτες με ποιότητα στην κατοχή της μπάλας. Ο Κόντε το δημιούργησε, ο Αλέγκρι το συνεχίζει . Χρειάζονται λίγο για να σε σκοτώσουν, είναι το πράγμα που τιμώ στο ιταλικό ποδόσφαιρο,» είπε ο Πεπ Γκουαρντιόλα και πρόσθεσε: «Η Γιουβέντους είναι Γιουβέντους δεν μετράνε οι παίκτες αλλά το πνεύμα».

Από την άλλη πλευρά ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, δεν θέλησε να χρησιμοποιήσει τις απουσίες Ντιμπάλα, Μαρκίζιο και Κιελίνι σαν άλλοθι σε περίπτωση αποτυχίας της Γιουβέντους στο Μόναχο.

«Ακουσα να γίνεται λόγος για δράμα, αλλά τα δράματα είναι άλλα στην ζωή. Εχουμε μία μεγάλη ομάδα και λείπουν τρεις παίκτες. Αυτή η Γιουβέντους που θα παρουσιαστεί δεν θα είναι πιο αδύνατη, γιατί όποιος παίξει έχει τα χαρακτηριστικά να ανταπεξέλθει στο ματς» είπε ο προπονητής της Γιουβέντους.

«Εγώ αποφάσισα να αφήσει τον Ντιμπάλα στο σπίτι, γιατί εάν τον έβαζα στο ματς θα έπαιρνα ένα μεγάλο ρίσκο για το τέλος της σεζόν. Και έχουμε 9 ματς αποφασιστικά για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Στο παιχνίδι με την Μπάγερν δεν παίζει ρόλο ποιος θα παίξει, αλλά πως θα παίξει. Όταν αγωνίζεσαι με ένα φαβορί, δίνεις μία διπλή αναμέτρηση μέσα σε ένα μόνο παιχνίδι. Πάιζουμε ένα τελικό, πρέπει να νικήσουμε ή να φέρουμε ισοπαλία 3-3. Δεν θα τελειώσει ούτε τώρα 0-0, με τον τρόπο που εκείνοι παίζουν άμυνα και επίθεση. Και θα παιχτεί μέχρι το 95. Αυτό που έγινε στο πρώτο ματς, έδειξε ότι ένας αγώνας δεν τελειώνει ποτέ. Ξέρουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που θα κάνει το παιχνίδι για 60-70 λεπτά, αλλά έχει αδύνατα σημεία. και θα προσπαθήσουμε να τα εκμεταλλευτούμε».

Πρόγραμμα και αποτελέσματα:

ΤΡΙΤΗ
Ατλέτικο Μαδρίτης (Ισπανία)-Αϊντχόφεν (Ολλανδία) 0-0 (0-0), 8-7 στα πέναλτι
Μάντσεστερ Σίτι (Αγγλία)-Ντιναμό Κιέβου (Ουκρανία) 0-0 (3-1)

ΤΕΤΑΡΤΗ
Μπαρτσελόνα (Ισπανία)-Αρσεναλ (Αγγλία) (2-0)
Μπάγερν Μονάχου (Γερμανία)-Γιουβέντους (Ιταλία) (2-2)

Από την προηγούμενη εβδομάδα:

Βόλφσμπουργκ (Γερμανία)-Γάνδη (Βέλγιο) 1-0 (3-2)
Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία)-Ρόμα (Ιταλία) 2-0 (2-0)
Τσέλσι (Αγγλία)-Παρί Σεν Ζερμέν (Γαλλία) 1-2 (1-2)
Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης (Ρωσία)-Μπενφίκα (Πορτογαλία) 1-2 (0-1)

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024