Σε Πειραιά και Ελαιώνα η Αντζελίνα Τζολί, το απόγευμα στο Μαξίμου
Κοντά στους χιλιάδες πρόσφυγες που έχουν βρει καταφύγιο στους επιβατικούς σταθμούς του ΟΛΠ στο λιμάνι του Πειραιά βρέθηκε η Αντζελίνα Τζολί και στη συνέχεια μετέβη στο κέντρο φιλοξενίας του Ελαιώνα. Το απόγευμα θα μεταβεί στο Μέγαρο Μαξίμου για να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό.
Κοντά στους χιλιάδες πρόσφυγες που έχουν βρει καταφύγιο στους επιβατικούς σταθμούς του ΟΛΠ στο λιμάνι του Πειραιά βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης η Αντζελίνα Τζολί.
Η διάσημη ηθοποιός και πρέσβειρα καλής θέλησης της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες παρέμεινε στο λιμάνι για λίγη ώρα και συνομίλησε με προσφυγόπουλα, μέσα σε κλοιό δημοσιογράφων, οπερατέρ και φωτορεπόρτερ.
Στη συνέχεια μετέβη στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων του Δήμου Αθηναίων, στον Ελαιώνα.
Αρχικά, η ηθοποιός επρόκειτο να μεταβεί στη Λέσβο, από τον Λίβανο όπου βρισκόταν, το βράδυ της Τρίτης. Τελικά, η επίσκεψή της στο νησί ματαιώθηκε.
Στις 5 το απόγευμα η Ατζελίνα Τζολί θα μεταβεί στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Ζοχράν Μαμντάνι καταδίκασε τις επιθέσεις εναντίον του Ιράν
- Η επίθεση στο Ιράν το μεγαλύτερο ρίσκο της εξωτερικής πολιτικής Τραμπ
- CIA για Ιράν: Ο Χαμενεΐ θα μπορούσε να αντικατασταθεί από σκληροπυρηνικούς των Φρουρών της Επανάστασης
- ΗΠΑ: Οι Δημοκρατικοί στο Κογκρέσο απαιτούν άμεση ψηφοφορία για να περιορίσουν τη δράση του Τραμπ στο Ιράν
- Πόσο κινδυνεύει η παγκόσμια προμήθεια πετρελαίου από τον πόλεμο Ιράν – ΗΠΑ
- ΔΟΑΕ: Έκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου των κυβερνητών για το Ιράν
