Στις Βρυξέλλες ο Ν.Κοτζιάς για το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ
Στις Βρυξέλλες βρίσκεται ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, προκειμένου να συμμετάσχει σήμερα, Δευτέρα, στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Τα θέματα που συνθέτουν την ημερήσια διάταξη του Συμβουλίου είναι, πρωτίστως, οι σχέσεις της ΕΕ με τη Ρωσία και το Ιράν, καθώς και η κατάσταση στη Λιβύη υπό το φως των τελευταίων πολιτικών εξελίξεων.
Στις Βρυξέλλες βρίσκεται ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, προκειμένου να συμμετάσχει σήμερα, Δευτέρα, στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Τα θέματα που συνθέτουν την ημερήσια διάταξη του Συμβουλίου είναι, πρωτίστως, οι σχέσεις της ΕΕ με τη Ρωσία και το Ιράν, καθώς και η κατάσταση στη Λιβύη υπό το φως των τελευταίων πολιτικών εξελίξεων.
Επιπλέον, στο Συμβούλιο θα συζητηθεί η ειρηνευτική πρωτοβουλία της Γαλλίας στη Μέση Ανατολή για οργάνωση Διεθνούς Διάσκεψης Ειρήνης, με στόχο τη διευθέτηση της μακροχρόνιας διένεξης μεταξύ Ισραηλινών και Παλαιστινίων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- ΗΠΑ: Μαίνεται η επιδημία ιλαράς λόγω της δυσπιστίας έναντι των εμβολίων
- Βενεζουέλα: Νέο ρεσάλτο, το 7ο, των ΗΠΑ στην Καραϊβική
- Μεντιλίμπαρ: «Δείξαμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε»
- Ευλογιά των προβάτων – Οι «αντιεμβολιαστές» απειλούν τη φέτα
- «Πάρτι» στο Καραϊσκάκη για τη σπουδαία νίκη του Ολυμπιακού – Αποθεώθηκαν οι Ερυθρόλευκοι (vid)
- Τζολάκης: «Πάμε για άλλη μια νίκη»