Επιμένει για… Champions League η Νις, νέα γκέλα η Μαρσέιγ
Με δύο γκολ στο τελευταίο ημίωρο, η Νις επικράτησε εκτός έδρας 2-0 της Μονπελιέ, στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής του γαλλικού πρωταθλήματος, και ανέβηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, εν αναμονή του σπουδαίου αγώνα της Ρεν με τη Λιόν. Αντίθετα, Καέν και Σεντ Ετιέν ηττήθηκαν από τη Γκαζελέκ και τη Γκινγκάμπ αντίστοιχα και έχασαν έδαφος στη μάχη της Ευρώπης, όπως και η Μαρσέιγ που ήρθε ισόπαλη με τη Λοριάν (15η ισοπαλία σε 30 ματς για την ομάδα του Μίτσελ!).
Με δύο γκολ στο τελευταίο ημίωρο, η Νις επικράτησε εκτός έδρας 2-0 της Μονπελιέ, στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής του γαλλικού πρωταθλήματος, και ανέβηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, εν αναμονή του σπουδαίου αγώνα της Ρεν με τη Λιόν.
Αντίθετα, Καέν και Σεντ Ετιέν ηττήθηκαν από τη Γκαζελέκ και τη Γκινγκάμπ αντίστοιχα και έχασαν έδαφος στη μάχη της Ευρώπης, όπως και η Μαρσέιγ που ήρθε ισόπαλη με τη Λοριάν (15η ισοπαλία σε 30 ματς για την ομάδα του Μίτσελ!).
Συνοπτικά τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της 30ης αγωνιστικής του γαλλικού πρωταθλήματος:
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η ΕΟΚ ενημέρωσε πως αναβάλλονται οι τελικοί της Α1 Γυναικών μέχρι να παρθεί απόφαση από τον αθλητικό δικαστή για τον πρώτο αγώνα Αθηναϊκός – Παναθηναϊκός ο οποίος διακόπηκε στο ημίχρονο.