Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το πρώτο ελληνικό video clip γυρισμένο με iPhone

Το πρώτο ελληνικό video clip γυρισμένο με iPhone

Η Ζαχαρούλα Κληματσάκη με τη μυσταγωγική χροιά της ερμηνεύει το κομμάτι Όμορφοι σαν έγκλημα, ένα τραγούδι που κυκλοφορεί αποκλειστικά στο διαδίκτυο. Τους στίχους του τραγουδιού υπογράφει ο Νικόλας Φραγκιουδάκης, τη μουσική ο Σπύρος Πρατίλας και την ενορχήστρωση ο Θάνος Παπαδέλλης. Ωστόσο, αυτό που κάνει το κομμάτι ακόμα πιο ξεχωριστό, είναι ότι η οπτικοποίηση του έγινε […]

Η Ζαχαρούλα Κληματσάκη με τη μυσταγωγική χροιά της ερμηνεύει το κομμάτι Όμορφοι σαν έγκλημα, ένα τραγούδι που κυκλοφορεί αποκλειστικά στο διαδίκτυο.

Τους στίχους του τραγουδιού υπογράφει ο Νικόλας Φραγκιουδάκης, τη μουσική ο Σπύρος Πρατίλας και την ενορχήστρωση ο Θάνος Παπαδέλλης.

Ωστόσο, αυτό που κάνει το κομμάτι ακόμα πιο ξεχωριστό, είναι ότι η οπτικοποίηση του έγινε από το γνωστό Instagrammer @Fanellas με μοναδικό μέσο ένα κινητό τηλέφωνο iPhone.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Φάνης Παυλόπουλος έχει ένα δικό του ξεχωριστό στυλ στο τρόπο που παρατηρεί το κόσμο για αυτό και κάθε δουλειά που παρουσιάζει είναι τόσο ξεχωριστή. Είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς χρήστες του Instagram καθώς μέχρι και σήμερα αριθμεί πάνω από 170.000 followers. Τέλος, το βερολινέζικο iGNANT τον έχει περιελάβει στα INSTA FAV του blog του, ενώ αρκετοί τον χαρακτηρίζουν «θρύλο» του Instagram.

Για το video clip του τραγουδιού Όμορφοι σαν έγκλημα, επέλεξε μερικά από τα αγαπημένα του σημεία στην Αθήνα που δεν είναι τόσο αναγνωρίσιμα σε αρκετούς από εμάς και τα οποία μερικά από αυτά πρωταγωνιστούν και στο feed του στο Instagram. Ακολουθώντας την ίδια γραμμή αισθητικής και χρησιμοποιώντας αποκλειστικά την κάμερα του κινητού τηλεφώνου, πάτησε το κουμπί της εγγραφής και άφησε τα σώματα και τα τοπία να αφηγηθούν τις ιστορίες τους, με οδηγό το τραγούδι.

entertainment.in.gr

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024