Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ζωούπολη: Η πόλη όπου ο καθένας μπορεί να γίνει αυτό που θέλει

Ζωούπολη: Η πόλη όπου ο καθένας μπορεί να γίνει αυτό που θέλει

Η μοντέρνα μητρόπολη της Ζωούπολης δεν μοιάζει με καμία άλλη πόλη. Είναι ένα χωνευτήριο όπου κάθε είδους ζώο, από τον θηριώδη ελέφαντα μέχρι το  μικροσκοπικό τρωκτικό, συνυπάρχει με το άλλο. Όταν η Τζούντι Χοπς φτάσει στη Ζωούπολη, θα δει ότι το να είσαι ένα λαγουδάκι αστυνομικός δεν είναι καθόλου εύκολο. Δείτε το αποκλειστικό κλιπ στο in.gr

Η μοντέρνα μητρόπολη της Ζωούπολης δεν μοιάζει με καμία άλλη πόλη. Είναι ένα χωνευτήριο όπου κάθε είδους ζώο, από τον θηριώδη ελέφαντα μέχρι το μικροσκοπικό τρωκτικό, συνυπάρχει με το άλλο.

Παρ’ όλα αυτά, η πόλη είναι χωρισμένη σε κοινωνικές τάξεις βασισμένες σε συνήθειες και στερεότυπα.

Όταν η αισιόδοξη και πανέξυπνη Τζούντι Χοπς καταφθάνει, ανακαλύπτει ότι το να είσαι το πρώτο λαγουδάκι αστυνομικός ανάμεσα σε μεγαλόσωμα και σκληρά ζώα δεν είναι καθόλου εύκολο.

Αποφασισμένη να αποδείξει την αξία της, αρπάζει την ευκαιρία να λύσει μια υπόθεση, ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι θα συνεργαστεί με μια κυνική και παμπόνηρη αλεπού που ακούει στο όνομα Νικ Γουάιλντ. Έχουν λιγότερες από 48 ώρες στη διάθεση τους για να βρουν ένα εξαφανισμένο θηλαστικό.

Μετά τις επιτυχίες των «Ψυχρά κι Ανάποδα» και «Υπερέξι», η Disney επιστρέφει με μία ταινία που υμνεί τον σεβασμό στη διαφορετικότητα και την συνεργασία.

Τη σκηνοθεσία έχουν αναλάβει οι Μπάιρον Χάουαρντ (Μαλλιά Κουβάρια), Ριτς Μουρ (Ραλφ: Η Επόμενη Πίστα) και Τζάρεντ Μπους (Οι Υπερέξι).

Στο αποκλειστικό κλιπ της ταινίας στο in.gr βλέπουμε την Τζούντι και τον Νικ να μπαίνουν μέσα σε ένα αυτοκίνητο, ακολουθώντας ένα στοιχείο για τη λύση του μυστηρίου.

* Η «Ζωούπολη» θα προβάλλεται στις αίθουσες από την Πέμπτη 3 Μαρτίου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024