Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κυριακοπούλου: «Θα ήθελα περισσότερο συναγωνισμό»

Κυριακοπούλου: «Θα ήθελα περισσότερο συναγωνισμό»

Στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας της, ενόψει του Παγκοσμίου πρωταθλήματος κλειστού στίβου, που θα διεξαχθεί στο Πόρτλαντ (17-20/3), βρίσκεται η Νικόλ Κυριακοπούλου. «Πλέον τελείωσαν οι αγώνες και τα ταξίδια και επικεντρωνόμαστε στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας μας. Είμαι ικανοποιημένη από τη δουλειά που κάνουμε. Προσπαθούμε να βελτιώσουμε ορισμένα πράγματα, τα οποία είναι σημαντικά ενόψει του Παγκοσμίου», δήλωσε η 30χρονη πρωταθλήτρια του άλματος επί κοντώ, η οποία φέτος έχει ξεπεράσει τα 4,81μ., επίδοση που είναι η τρίτη στον κόσμο και την φέρνει στην 4η θέση της παγκόσμιας κατάταξης.

Στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας της, ενόψει του Παγκοσμίου πρωταθλήματος κλειστού στίβου, που θα διεξαχθεί στο Πόρτλαντ (17-20/3), βρίσκεται η Νικόλ Κυριακοπούλου.

«Πλέον τελείωσαν οι αγώνες και τα ταξίδια και επικεντρωνόμαστε στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας μας. Είμαι ικανοποιημένη από τη δουλειά που κάνουμε. Προσπαθούμε να βελτιώσουμε ορισμένα πράγματα, τα οποία είναι σημαντικά ενόψει του Παγκοσμίου», δήλωσε η 30χρονη πρωταθλήτρια του άλματος επί κοντώ, η οποία φέτος έχει ξεπεράσει τα 4,81μ., επίδοση που είναι η τρίτη στον κόσμο και την φέρνει στην 4η θέση της παγκόσμιας κατάταξης.

«Σε γενικές γραμμές η σεζόν εξελίχθηκε καλά. Θα ήθελα στους αγώνες που προηγήθηκαν να έχω σημειώσει μία ακόμη καλύτερη επίδοση, ωστόσο δεν είχα τον συναγωνισμό που θα ήθελα», συμπλήρωσε η «χάλκινη» στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του ανοιχτού στίβου στο Πεκίνο.

Η Νικόλ Κυριακοπούλου, μαζί με την Κατερίνα Στεφανίδη, η οποία έχει την δεύτερη επίδοση στον κόσμο με 4,90μ., θα προσπαθήσουν να ανέβουν στο βάθρο των νικητών, στο Πόρτλαντ, σε ένα αγώνισμα όπου με βάση τις φετινές εμφανίσεις των αθλητριών ανά τον κόσμο, φαίνεται πως θα εξελιχθεί σε ελληνοαμερικανική κόντρα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Χωρίς Παπανικολάου στη Βαρκελώνη ο Ολυμπιακός – Διαθέσιμος ο Γουόκαπ

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Βαρκελώνη για τα δύο πρώτα παιχνίδια της σειράς με την Μπαρτσελόνα, χωρίς τον αρχηγό του Κώστα Παπανικολάου – Κανονικά στην αποστολή ο Τόμας Γουόκαπ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024