Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αισθησιασμός: Η γοητεία της ανοιχτής πλάτης

Αισθησιασμός: Η γοητεία της ανοιχτής πλάτης

H κομψότητα και η ιδιαιτερότητα ενός νυφικού κρύβεται στο συνολικό σχεδιασμό του: στο κόψιμο της φούστας, στο ύφασμα του, στο ντεκολτέ του αλλά και στην πλάτη του. Μάλιστα, πολλές φορές ξεχνάμε τη συμβολή του σχεδίου της πλάτης στην τελική εικόνα και εντύπωση του νυφικού μας. Για την αντιληφθούμε ακόμη καλύτερα τη σημασία αυτού του μέρους […]

H κομψότητα και η ιδιαιτερότητα ενός νυφικού κρύβεται στο συνολικό σχεδιασμό του: στο κόψιμο της φούστας, στο ύφασμα του, στο ντεκολτέ του αλλά και στην πλάτη του. Μάλιστα, πολλές φορές ξεχνάμε τη συμβολή του σχεδίου της πλάτης στην τελική εικόνα και εντύπωση του νυφικού μας. Για την αντιληφθούμε ακόμη καλύτερα τη σημασία αυτού του μέρους του φορέματος αρκεί να σκεφτούμε πόση ώρα διαρκεί το μυστήριο και τότε θα συνειδητοποιήσουμε πώς αυτό το κομμάτι βρίσκεται για αρκετή ώρα σε… κοινή θέα.

Γιατί λοιπόν να συμβιβαστούμε με κάτι λιγότερο από το απόλυτο, από το υπέροχο σύνολο; Η αναζήτηση του τέλειου μπορεί σε ορισμένες από εμάς να φαντάζει πολύπλοκη διαδικασία αλλά θα εκπλαγείτε από το πόσο απλή μπορεί να αποδειχθεί.

Πώς;
Ακολουθώντας το ρεπορτάζ μας που θα κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη καθώς ανακαλύψαμε τις ωραιότερες πλάτες νυφικών στην αγορά.

Πού;
Στο κατάστημα Jimmy’s Bridal Fashion. Εκεί που εντοπίσαμε τις συλλογές του οίκου Maggie Sottero – του οποίου είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος- και μαγευτήκαμε από τα υπέροχα σχέδια που τονίζουν τη θηλυκότητα της γυναικείας πλάτης και σιλουέτας. Οι εντυπωσιακές λεπτομέρειες, τα πολυτελή υφάσματα διακοσμημένα με κρύσταλλα Swarovski κι άλλα διακοσμητικά, κάνουν το σύνολο μοναδικό. Υψηλή ραπτική από την διεθνώς πολυβραβευμένη σχεδιάστρια Maggie Sottero -με ατελιέ σε Αμερική και Αυστραλία – προσαρμοσμένη στα δικά σας μέτρα, υπεύθυνα από το Jimmy’s Bridal Fashion.

Για τη νύφη που θέλει να συνδυάζονται η ποιότητα, η προσιτή τιμή και η άψογη εξυπηρέτηση.

gamos.gr

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024