Τροπολογία για παράλληλη απασχόληση δημοσιογράφων ΕΡΤ και ΑΠΕ
Τροπολογία που ρυθμίζει μεταξύ άλλων θέματα των Γραφείων Τύπου Εξωτερικού και δίνει τη δυνατότητα παράλληλης απασχόλησης σε δημοσιογράφους της ΕΡΤ και του ΑΠΕ, κατέθεσε η κυβέρνηση στο νομοσχέδιο για τη δημόσια διοίκηση.
- Γραμματείς Επικοινωνίας Α της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης (ΓΓΕΕ) και Επικοινωνίας θα μπορούν να προΐστανται σε Γραφεία Τύπου και Επικοινωνίας Β Τάξης.
- Μειώνεται από επτά σε πέντε ο αριθμός των μελών του Εθνικού Κέντρου Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας (ΕΚΟΜΕ), ενώ στις αρμοδιότητες που έχει το ΕΚΟΜΕ προστίθεται η καταγραφή, ψηφιοποίηση και αποθήκευση του προγράμματος που εκπέμπουν τα τηλεοπτικά κανάλια.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Επιχείρηση «διαίρει και βασίλευε» από την κυβέρνηση με τη συνδρομή ημετέρων στα μπλόκα και στα Μέσα – Διαρροές περί 18 μπλόκων που σπάνε το μέτωπο – Σηκώνουν το γάντι οι αγρότες
- LIVE: Λίβερπουλ – Γουλβς
- LIVE: Άρσεναλ – Μπράιτον
- Ο Λόγκαν Πολ «ρευστοποιεί» τον θησαυρό του: Στο σφυρί η ακριβότερη κάρτα Pokémon
- ΣΥΡΙΖΑ: Αναχρονιστική και προσχηματική η ανακοίνωση της Μητρόπολης Ξάνθης ενάντια στο συγκρότημα Pagan
- «Ψάχνεται» για Λαρεντζάκη ο ΠΑΟΚ