Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ξαρχάκος, Αλεξίου, Αρβανιτάκη και άλλοι μουσικοί σε «Fourty Clicks»

Ξαρχάκος, Αλεξίου, Αρβανιτάκη και άλλοι μουσικοί σε «Fourty Clicks»

Επιμέλεια: Ελισάβετ Σταμοπούλου Σαράντα φωτογραφικά κλικ, σαράντα καλλιτέχνες, σαράντα αξέχαστες στιγμές. Στην πρώτη μεγάλη έκθεση φωτογραφίας της Ευαγγελίας Θωμάκου, με τίτλο «Fourty Clicks» που εγκαινιάζεται την Τρίτη στις 19:00 στον χώρο του Wine Bar MONK, γνωστοί εκπρόσωποι της τέχνης θα «παρελάσουν» μέσα από εικόνες. Η έκθεση περιλαμβάνει 40 επιλεγμένες φωτογραφίες , σε μεγέθη 60Χ90, 50Χ75 […]

Επιμέλεια: Ελισάβετ Σταμοπούλου

Σαράντα φωτογραφικά κλικ, σαράντα καλλιτέχνες, σαράντα αξέχαστες στιγμές. Στην πρώτη μεγάλη έκθεση φωτογραφίας της Ευαγγελίας Θωμάκου, με τίτλο «Fourty Clicks» που εγκαινιάζεται την Τρίτη στις 19:00 στον χώρο του Wine Bar MONK, γνωστοί εκπρόσωποι της τέχνης θα «παρελάσουν» μέσα από εικόνες.

Η έκθεση περιλαμβάνει 40 επιλεγμένες φωτογραφίες , σε μεγέθη 60Χ90, 50Χ75 και 40Χ60, με πρωταγωνιστές κάποιους από τους σημαντικότερους έλληνες καλλιτέχνες όπως αποτυπώθηκαν σε συναυλίες και παραστάσεις : Σταύρος Ξαρχάκος, Χάρις Αλεξίου, Δήμητρα Γαλάνη, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Τάνια Τσανακλίδου, Ελένη Βιτάλη, Στέλιος Βαμβακάρης, Λίνα Νικολακοπούλου, Θέμης Καραμουρατίδης, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Νατάσσα Μποφίλιου, Μαριέττα Φαφούτη, Κωστής Μαραβέγιας, Μόνικα και άλλοι.

Η κ. Θωμάκου δεν μένει ανεπηρέαστη από τον αέρα που αποπνέουν οι καλλιτέχνες, και αυτός είναι ένας από τους λόγους που ο φακός της συλλαμβάνει ξεχωριστές στιγμές καλλιτεχνικής δημιουργίας.

Έχοντας συνεργαστεί με σπουδαίους μουσικούς, που έχουν χρησιμοποιήσει φωτογραφίες της για εξώφυλλα δίσκων, αφίσες σε Φεστιβάλ και συναυλίες, αποκαλύπτει τη δική της αλήθεια μπροστά και πίσω από τη σκηνή.

Πληροφορίες
Η έκθεση θα διαρκέσει έως και την 1η Μαρτίου, και η είσοδος είναι ελεύθερη.
Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά 11:00 – 02:00
Καρόρη 4, Πλατεία Αγίας Ειρήνης

entertainment.in.gr

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Game 2 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024