Γυάλες με έμβρυα σε φορμόλη σε κάδο απορριμμάτων στους Αμπελόκηπους
Μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκαν οι υπάλληλοι καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων όταν εντόπισαν δίπλα σε κάδο απορριμμάτων στους Αμπελόκηπους 12 γυάλες με έμβρυα σε φορμόλη από διαφορετικά στάδια κύησης. Οι υπάλληλοι ειδοποίησαν την Αστυνομία και ξεκίνησε έρευνα σε ιδιωτικά μαιευτήρια.
Μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκαν το απόγευμα της Κυριακής οι υπάλληλοι καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων, όταν εντόπισαν δίπλα σε κάδο απορριμμάτων στους Αμπελόκηπους δύο χάρτινα κιβώτια που περιείχαν 12 γυάλες με έμβρυα σε φορμόλη από διαφορετικά στάδια κύησης.
Οι υπάλληλοι ειδοποίησαν την Αστυνομία και ξεκίνησε έρευνα σε ιδιωτικά μαιευτήρια.
Οι Αρχές έφτασαν στα ίχνη πρώην διευθυντή γυναικολογικής κλινικής, ο οποίος δεν βρίσκεται πια στη ζωή. Ο 34χρονος γιος του καθάρισε το ιατρείο του πατέρα του, βρήκε τις γυάλες και τις πέταξε σε κάδο απορριμμάτων, μαζί με ιατρικά εργαλεία.
Ο 34χρονος συνελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας, από αστυνομικούς του Τμήματος Περιβαλλοντικής Προστασίας, και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ιατρικών αποβλήτων.
Εντός της ημέρας αναμένεται να βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Μετά τη διαδικασία υποβολής των Μηχανογραφικών, θα «ανοίξει» ο δρόμος για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής βάζοντας τέλος στην αγωνία των συνολικά 89.032 υποψηφίων που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59