Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Μπάρμπι απέκτησε επιτέλους καμπύλες!

Η Μπάρμπι απέκτησε επιτέλους καμπύλες!

Η πασίγνωστη κούκλα κι (αλλοτινό ελπίζουμε) πρότυπο της καλλίγραμμης σιλουέτας, αλλάζει όχι μόνο σωματότυπο αλλά χρώμα δέρματος και μαλλιών. Ήρθε η ώρα να μπορέσουν να ταυτιστούν μαζί της κορίτσια από όλο τον κόσμο και με πολλές διαφορετικές διαστάσεις. Η εταιρεία παιχνιδιών Μattel, κατασκευάζει πλέον τέσσερις σωματότυπους: την κλασική που όλοι ξέρουμε, την πολύ ψηλή, τη […]

Η πασίγνωστη κούκλα κι (αλλοτινό ελπίζουμε) πρότυπο της καλλίγραμμης σιλουέτας, αλλάζει όχι μόνο σωματότυπο αλλά χρώμα δέρματος και μαλλιών. Ήρθε η ώρα να μπορέσουν να ταυτιστούν μαζί της κορίτσια από όλο τον κόσμο και με πολλές διαφορετικές διαστάσεις. Η εταιρεία παιχνιδιών Μattel, κατασκευάζει πλέον τέσσερις σωματότυπους: την κλασική που όλοι ξέρουμε, την πολύ ψηλή, τη μικροκαμωμένη και (εδώ είναι το καλύτερο) τη Μπάρμπι με καμπύλες.

Η Mattel έχει δεχθεί έντονη κριτική καθώς προωθεί, για πολλούς, όχι και τόσο ρεαλιστικά πρότυπα, οδηγώντας έτσι τα νέα κορίτσια σε λάθος διατροφικές συνήθειες. Στους τρεις νέους σωματότυπους, έρχονται να προστεθούν, το 2016, οι νέες Barbie Fashionista, με 7 τόνους δέρματος, 22 χρώματα ματιών, 24 στιλ μαλλιών κι αμέτρητα fashion trends και αξεσουάρ.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που αλλάζουμε το πρόσωπο της εταιρείας μας, με αυτές τις κούκλες που είναι πιο αντιπροσωπευτικές του κόσμου που βλέπουν οι νέες κοπέλες. Οι ποικιλία της νέας γραμμής θα τους επιτρέπει να βρουν κάποια για να ταυτιστούν μαζί της» λέει η πρόεδρος της Mattel.

gamos.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024