Σε κλίμα αμηχανίας αναμένεται να πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Παρασκευής η συνάντηση του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, δεδομένης της «αβύσσου» που χωρίζει τα δύο κόμματα, σύμφωνα με την επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Εν συνεχεία, ο κύκλος των επαφών του κ. Μητσοτάκη με τους πολιτικούς αρχηγούς κλείνει με τον γγ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα.

Όπως έχει γίνει γνωστό, έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο συνάντησης τόσο με τον Νίκο Μιχαλολιάκο, όσο και με τον Πάνο Καμμένο, αλλά και τον Βασίλη Λεβέντη. Ο τελευταίος αντιμετωπίζεται από την ΝΔ ως υποψήφιο δεκανίκι της κυβέρνησης.

Χθες, Πέμπτη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε συνάντηση με τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη, με τον οποίο συμφώνησαν στην ανάγκη μεταρρυθμίσεων.

Το πρώτο «τεστ» ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα δώσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης την Τρίτη, κατά την προ ημερησίας διατάξης συζήτηση στη Βουλή σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών για το ασφαλιστικό.

Στη διάρκεια της συζήτησης αναμένεται σκληρή κόντρα του νέου προέδρου της ΝΔ με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ