Μηχανοκίνητη πορεία της ΠΟΕ-ΟΤΑ στο κέντρο της Αθήνας
Τετράωρη παναττική στάση εργασίας στους δήμους πραγματοποιεί την Πέμπτη η ΠΟΕ-ΟΤΑ, συμμετέχοντας στις κινητοποιήσεις για τις προωθούμενες ρυθμίσεις στο ασφαλιστικό. Νωρίς το μεσημέρι έκαναν και μηχανοκίνητη πορεία στο κέντρο της Αθήνας.
Τετράωρη παναττική στάση εργασίας στους δήμους πραγματοποιεί την Πέμπτη η ΠΟΕ-ΟΤΑ, συμμετέχοντας στις κινητοποιήσεις για τις προωθούμενες ρυθμίσεις στο ασφαλιστικό.
Η στάση άρχισε στις 11:00 και ολοκληρώνεται με τη λήξη της πρωινής βάρδιας.
Νωρίς το μεσημέρι οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση της Αττικής έκαναν και μηχανοκίνητη πορεία στο κέντρο της Αθήνας. Από τα γραφεία της Ομοσπονδίας τους, επί της πλατείας Καραϊσκάκη στο Μεταξουργείο, έφτασαν μέχρι τη Βουλή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αλβανία: Χιλιάδες διαδηλωτές ζητούν την παραίτηση του Ράμα – Βίαιες συγκρούσεις στα Τίρανα
- Μέση Ανατολή: Ο κόσμος είναι αντιμέτωπος με τη χειρότερη ενεργειακή κρίση εδώ και δεκαετίες, λέει ο Μπιρόλ
- Ιράν: Πλησιάζει στη λήξη του το τελεσίγραφο του Τραμπ για το άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ
- Τουρκία: Προφυλακίστηκε δημοσιογράφος αντιπολιτευόμενης εφημερίδας για «διασπορά παραπλανητικών πληροφοριών»
- Ιράν: Φρουροί της Επανάστασης από τον Λίβανο έπληξαν την Κύπρο με drone, λέει ο πρωθυπουργός
- Γαλλία: Η διασπασμένη αριστερά νικήτρια του β’ γύρου των δημοτικών εκλογών στις μεγάλες πόλεις