Καλύτερη επικοινωνία μεταξύ Κίνας και αγορών ζητά η Λαγκάρντ
Η επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) Κριστίν Λαγκάρντ δήλωσε σήμερα, Πέμπτη, από το βήμα του Νταβός ότι η Κίνα θα πρέπει να επικοινωνεί καλύτερα με την χρηματοοικονομική αγορά.
Η επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) Κριστίν Λαγκάρντ δήλωσε σήμερα, Πέμπτη, ότι η Κίνα θα πρέπει να επικοινωνεί καλύτερα με την χρηματοοικονομική αγορά.
Τα σχόλια της Λαγκάρντ έγιναν κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός.
Η Λαγκάρντ είπε ότι η Κίνα «διέρχεται μιας σειράς μεταβάσεων» και στηλίτευσε το γεγονός ότι «υπάρχει πρόβλημα επικοινωνίας» μεταξύ κυβέρνησης και αγορών «το οποίο δεν αρέσει στις αγορές».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ασπίδα προστασίας για τα παιδιά με το νέο κληρονομικό δίκαιο
- Έκρηξη – ρεκόρ στις συνταξιοδοτήσεις
- Γιατί οι 30άρηδες δεν φεύγουν από την οικογενειακή εστία
- Θετικό κλίμα στον πολιτικό διάλογο Ελλάδας – Τουρκίας – Στο τραπέζι διεθνείς εξελίξεις και ο παράγοντας Τραμπ
- Ο πολιτικός περφόρμερ Πάβελ Κρισεβίτς αναγκάστηκε να φύγει από τη Ρωσία: «Φύγε ή θα σε ξαναβάλουμε φυλακή»
- Σχέση: Οι τέσσερις «κανόνες» για την επιλογή συντρόφου




