Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μάικλ Κέιν: Στο ξεκίνημα της καριέρας μου έπινα ένα μπουκάλι βότκα την ημέρα

Μάικλ Κέιν: Στο ξεκίνημα της καριέρας μου έπινα ένα μπουκάλι βότκα την ημέρα

Επιμέλεια: Ελισάβετ Σταμοπούλου Στο ξεκίνημα της καριέρας του αντιμετώπιζε πρόβλημα αλκοολισμού. Μέχρι και ένα μπουκάλι βότκα έπινε την ημέρα για να παλέψει, όπως λέει, με την πίεση της δουλειάς. Ο βραβευμένος με Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου ηθοποιός, Μάικλ Κέιν, είπε πως η σύζυγός του ήταν εκείνη που άλλαξε τις συνήθειές του, που τον γλίτωσε από […]

Επιμέλεια: Ελισάβετ Σταμοπούλου

Στο ξεκίνημα της καριέρας του αντιμετώπιζε πρόβλημα αλκοολισμού. Μέχρι και ένα μπουκάλι βότκα έπινε την ημέρα για να παλέψει, όπως λέει, με την πίεση της δουλειάς. Ο βραβευμένος με Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου ηθοποιός, Μάικλ Κέιν, είπε πως η σύζυγός του ήταν εκείνη που άλλαξε τις συνήθειές του, που τον γλίτωσε από τον «πρόωρο θάνατο».

«Όταν ήμουν πιο νέος έκανα καταχρήσεις. Συνήθιζα να καπνίζω και αρκετά πακέτα τσιγάρων την ημέρα», σημείωσε στο Radio Times, και ανέφερε πως οι απαιτήσεις της δουλειάς του τον είχαν οδηγήσει σε ακρότητες.

«Δεν ήμουν δυστυχισμένος, αλλά υπήρχε μεγάλη αγωνία. Αναρωτιόμουν κάθε φορά εάν θα τα κατάφερνα με το ρόλο και πώς θα θυμόμουν όλες εκείνες τις γραμμές που έπρεπε να αποστηθίσω. Έπρεπε να σηκώνομαι στις 6 το πρωί και να φοβάμαι συνεχώς μήπως το ξυπνητήρι δεν χτυπήσει», επισήμανε.

Κατά τον Κέιν, η δεύτερη σύζυγός του, Σακίρα, ήταν εκείνη που τον βοήθησε να αλλάξει αφότου παντρεύτηκαν το 1973. «Χωρίς εκείνη θα ήμουν νεκρός εδώ και πολλά χρόνια», ισχυρίζεται ο ηθοποιός.

Σε συνέντευξή του την περασμένη εβδομάδα στην εφημερίδα Telegraph, ο Κέιν είπε πως το μόνο ποτό που καταναλώνει πλέον είναι το κρασί συνοδεία φαγητού.

Την περίοδο αυτή ο ηθοποιός επικεντρώνεται στην προώθηση της ταινίας του Πάολο Σορεντίνο, Νιότη, με κεντρικό ήρωα έναν συνταξιούχο συνθέτη. Η ταινία τού χάρισε το βραβείο του καλύτερου ηθοποιού στα Βραβεία Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου, τον περασμένο Δεκέμβριο.

«Σε κάθε ηθοποιό συνηθίζω να λέω να μην συμβουλεύεται άλλους ηθοποιούς, ειδικά όταν είναι μεγαλύτεροι τους. Και αυτό γιατί όταν ήμουν πολύ νέος ρωτούσα μεγαλύτερους ηθοποιούς για να μου δώσουν μια συμβουλή, και όλοι μου έλεγαν να τα παρατήσω επειδή δεν μπορούσα να παίξω και γιατί είχα κακή προφορά», είχε αναφέρει μετά την τελετή απονομής.

Ο Κέιν θα πρωταγωνιστήσει στο θρίλερ Now You See Me 2, που θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο στις αίθουσες και στην ταινία Going in Style που τον ίδιο μήνα θα παιχτεί στην Ελλάδα.

entertainment.in.gr

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024