Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παναττική συγκέντρωση συνταξιούχων στην πλατεία Κοτζιά

Παναττική συγκέντρωση συνταξιούχων στην πλατεία Κοτζιά

Παναττική συγκέντρωση διαμαρτυρίας με αιχμή το Ασφαλιστικό πραγματοποίησαν συνταξιούχοι στην πλατεία Κοτζιά. Αντίστοιχη κινητοποιήση και στη Θεσσαλονίκη. Αντιπροσωπεία των συνταξιούχων συνάντησε τον υφυπουργό Εργασίας Τάσο Πετρόπουλο, ζητώντας του να αρθούν κάποιες από τις διατάξεις του νομοσχεδίου. Εξερχόμενοι του υπουργείου Εργασίας, οι συνταξιούχοι δήλωσαν αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα τους μέχρι να δικαιωθούν.

Παναττική συγκέντρωση διαμαρτυρίας με αιχμή το Ασφαλιστικό πραγματοποίησαν συνταξιούχοι στην πλατεία Κοτζιά. Αντίστοιχη κινητοποιήση και στη Θεσσαλονίκη.

Αντιδρώντας στην πρόταση της κυβέρνησης για την ασφαλιστική μεταρρύθμιση, οι συνταξιούχοι ξεκίνησαν από την πλατεία Κοτζιά και έκαναν συγκέντρωση διαμαρτυρίας για λίγη ώρα έξω από το υπουργείο Εργασίας στην οδό Σταδίου.

Αντιπροσωπεία των συνταξιούχων συνάντησε τον υφυπουργό Εργασίας Τάσο Πετρόπουλο, ζητώντας του να αρθούν κάποιες από τις διατάξεις του νομοσχεδίου.

Εξερχόμενοι του υπουργείου Εργασίας, οι συνταξιούχοι δήλωσαν αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα τους μέχρι να δικαιωθούν.

Στην κινητοποίηση συμμετείχαν συνταξιούχοι του ΙΚΑ, του ΟΑΕΕ, του ΟΣΕ, του ΝΑΤ, των ΕΛΤΑ και του ταμείου των Δημοσιογράφων.

Ο πρόεδρος των συνταξιούχων ΙΚΑ Δήμος Κουμπούρης, δήλωσε νωρίτερα στο ΑΠΕ-ΜΠΕ: «Είμαστε πάλι στους δρόμους γιατί υποφέρουμε πραγματικά. Οι παροχές έχουν τσακιστεί κυριολεκτικά και όλα τα δικαιώματα που είχαμε αποκτήσει έχουν ποδοπατηθεί». Επίσης, υποστήριξε πως οι δεσμεύσεις της κυβέρνησης ότι δεν θα μειωθούν οι κύριες συντάξεις, δεν πείθουν κανένα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024