Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πρέπει η ανθοδέσμη να ταιριάζει με το φόρεμά μου;

Πρέπει η ανθοδέσμη να ταιριάζει με το φόρεμά μου;

Αυτή η ερώτηση περνάει από το μυαλό κάθε νύφης και καιρός είναι να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους, μια και καλή. -Ερώτηση: Έχω επιλέξει ένα νυφικό φόρεμα σε απλή, ίσια γραμμή, αλλά μου αρέσουν τα μεγάλα λουλούδια όπως οι παιώνιες και οι ανεμώνες. Μήπως το σχέδιο της νυφικής ​​ανθοδέσμης πρέπει να ταιριάζει με το […]

Αυτή η ερώτηση περνάει από το μυαλό κάθε νύφης και καιρός είναι να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους, μια και καλή.

-Ερώτηση: Έχω επιλέξει ένα νυφικό φόρεμα σε απλή, ίσια γραμμή, αλλά μου αρέσουν τα μεγάλα λουλούδια όπως οι παιώνιες και οι ανεμώνες. Μήπως το σχέδιο της νυφικής ​​ανθοδέσμης πρέπει να ταιριάζει με το στιλ του νυφικού μου;

-Απάντηση: Ο τύπος της ανθοδέσμης που θα επιλέξετε είναι πραγματικά ένα θέμα προσωπικής προτίμησης – τα λουλούδια θα πρέπει να συμπληρώνουν το ύφος του γάμου σας και όχι του νυφικού σας. Νύφες που επιλέγουν επίσημα και πολυτελή σχέδια για το φόρεμά τους όπως τα ball gown, συχνά τα ταιριάζουν με ένα μικρό μπουκέτο από κρίνους. Άλλες πάλι που φορούν μετάξι σε ριχτή sleath γραμμή, μπορεί να προτιμήσουν την κρεμαστή ανθοδέσμη καταράκτη (cascade) με ορχιδέες. Ίσως τελικά, το κλειδί για την τέλεια εμφάνιση, να είναι η αντίθεση για να υπάρχει ισορροπία αλλά και πάλι τίποτα δεν είναι απόλυτο.
Όλα εξαρτώνται από τη συνολική εντύπωση που θέλετε να δώσετε και θα πρέπει να αντικατοπτρίζεται το προσωπικό σας στυλ και γούστο. Για να πάρετε μια καλύτερη ιδέα για το ποιες είναι οι επιλογές σας, δείτε τη γκαλερί μας με μπουκέτα και εξασκήστε το μάτι σας στο τι φαίνεται σωστό και τι όχι. Επίσης, δείξτε φωτογραφίες του νυφικού, τα προσκλητήρια και οποιαδήποτε άλλα σημαντικά στοιχεία που καθορίζουν το στιλ του γάμου σας, στο ανθοπωλείο της επιλογής σας. Ο ειδικός, με την εμπειρία που διαθέτει, θα σας συμβουλέψει σχετικά με το τι λουλούδια σας ταιριάζουν περισσότερο και θα σας βοηθήσει να επιλέξετε τα πιο σωστά που θα ταιριάζουν με το φόρεμά σας.

gamos.gr

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024